Videnscafe Lev mere - tænk mindre

- et oplæg om metakognitiv terapi. Tankevækkende foredrag af psykolog Pia Callesen, som giver dig en ny forståelse af, hvordan du undgår stress, nedtrykthed og nervøsitet.

Du vil blive introduceret til et helt nyt paradigme inden for psykologien ved navn Metakognitiv terapi, som vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel. Tilhørerne vil få sig en stor aha-oplevelse, når de får forklaret, hvordan sindet egentlig virker, når man anskuer det ud fra metakognitiv teori. Derudover giver foredraget dig en helt konkret viden og redskaber til, hvordan du selv kan lære at styre dine bekymringer og grublerier – og derved får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen.

Bemærk: Foredraget kan være fagligt provokerende og vil udfordre din forståelse af, hvordan sindet fungerer.

I maj 2017 udkom Pia Callesens første bog “Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi” (Politikens Forlag).

Ca. 70-80% får mere ro, overskud og selvværd med metoden på rekordtid, og undersøgelser viser, at vi selv i høj grad har mulighed for at influere vores tanker, når vi har kontrollen over dem.

Pia Callesen er uddannet psykolog med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Hun har som den eneste psykolog bosiddende i Danmark gennemført den 2-årige MCT-Institute metakognitive certificeringsuddannelse.

Pia Callesen er også klinikchef og indehaver af CEKTOS – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup.

Se programmet her: Lev mere - tænk mindre psykolog Pia Callesen