SLS-Dobbeltkursus: Skab lokale aktiviteter og Få budskabet ud - efterår 18

Vi samler to kurser på en weekend. Vælg et af kurserne og bliv skarpere på at skabe lokale aktiviteter og få budskabet ud på dit uddannelsessted.

SLS-Dobbeltkursus er for aktive i SLS’ 21 lokalbestyrelser. De er for dig, og som gerne vil have flere idéer og værktøjer til at engagere vores medlemmer i vores uddannelse og i studielivet. Fordi vi holder to kurser samtidig, er det også en oplagt mulighed for at tage flere afsted og møde andre SLS’ere, erfaringsudveksle og have det sjovt imens.

Begge kurser er åbne for alle SLS-lokalbestyrelsesmedlemmer og andre SLS-aktive. Man kan dog kun deltage en gang på hvert kursus.

Spor 1: Kursus i at skabe lokale aktiviteter

Deltag på dette spor og bliv inspireret til at udvikle den måde, I laver aktiviteter på i din lokalbestyrelse og på din skole. Sporet vil være en blanding af praksis og teori, og der bliver lagt stor vægt på, at du får konkrete ideer og værktøjer med hjem. Vi kommer også ind på:

  • Veje til at forbedre vores medlemmers studieliv igennem konkrete aktiviteter
  • Muligheder for indflydelse på din skole – hvordan laver vi tingene om?
  • Introduktion til projektudvikling, projektledelse og lederskab

Underviser på kurset i at skabe lokale aktiviteter er konsulent Bjarke Lindemann.

 

Spor 2: Kursus i at få budskabet ud

Deltag på dette kursus og styrk din evne til at formidle SLS' politiske budskaber og engagere flere i debatten. Du kommer til at arbejde med at forberede, opbygge og fremføre dine budskaber.  Du vil blive optaget på video og modtager feedback i et trygt og fortroligt læringsmiljø. Vi kommer også ind på:

  • Formidling af SLS’ politik og aktiviteter, så de sidder lige i skabet
  • Opbygning og strukturering af budskabet – både mundtligt og skriftligt
  • Introduktion til debatteknik, framing og andre værktøjer
  • Brug af sociale medier til at komme ud med mundtlige budskaber på video

Underviser på kurset i at få budskabet ud er konsulent Henrik Brandt, Dansk Sygeplejeråd og Lawand Hiwa Nimo, tidligere danmarksmester i debat.

 

Fællesprogram

I pauserne og om aftenen blænder vi op for et fælles program, hvor der både bliver plads til hygge, fællessang, networking og quiz. Vi starter fredag aften med et politisk oplæg fra SLS’ formand og slutter søndag med en fælles opsamling.

Tid og sted

Kurset er med overnatning og varer fra fredag, 28. september 2018 kl. 18:00 til søndag, 30. september 2018 kl. 15:00. Tjek-in fra fredag kl. 17:00, og så starter vi med aftensmad kl. 18:00.

Allerseneste tilmeldingsfrist den 30. august 2018 – men jo før jo bedre. Tilmeldingen sker efter ’først til mølle’-princippet.

NB: Der vil frem til torsdag, d. 28. juni 2018, være reserveret 2 pladser på dobbeltkurset til hver SLS-lokalbestyrelse. Det betyder, at alle lokalbestyrelser er sikret mindst to pladser. Alle andre kan sagtens tilmelde sig, men de sidste pladser fordeles først efter 28. juni.

Deltagerantal

Der plads til 36 deltagere, fordelt med 20 på Spor 1: Kursus i at skabe lokale aktiviteter og 16 på Spor 2: Kursus i at få budskabet ud.

Yderligere information:

Vedr. programmet: Kontakt Bjarke Lindemann på 29 65 66 41 eller sls@dsr.dk.

Vedr. tilmelding og transport: Lise Embalo på tlf.: 46 95 4057 eller kursusadm@dsr.dk.