Nyhedsbrevet Synergi

Synergi er Dansk Sygeplejeråds nyhedsbrev, som laver skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn. Synergi udkommer hver anden onsdag.

Læs nyhedsbrevet Synergi

Læs seneste nyhedsbrev

billedeSygeplejerskernes syge dilemmaer

En ny indsats sætter nu fokus på sygeplejerskernes arbejdsvilkår gennem de dilemmaer, som sygeplejerskernes hverdag er fyldt med. Sygeplejerskerne står ofte alene med svære valg – valg der er en direkte konsekvens af politikernes beslutninger. I en ny undersøgelse blandt Dansk Sygeplejeråds medlemmer angiver 30 pct. af sygeplejerskerne, at de ikke har tid til at udføre deres arbejdsopgaver, og hver tredje sygeplejerske oplever, at arbejdstempoet er så højt, at det påvirker kvaliteten af arbejdet. Det sætter dem i svære situationer, hvor de ofte må fravælge opgaver, selvom det strider imod deres faglighed. SygtDilemma giver stemme til de mange, som i dagligdagen knokler for at give borgere og patienterne den bedst mulige sygepleje og behandling.
Læs også formand Grete Christensens bud på, hvad en kommende sundhedsreform bør fokusere på.

Læs meget mere i seneste udgave af Synergi

Tilmelding til nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig Synergi ved at udfylde din e-mailadresse i nedenstående felt og derefter trykke "Indsend". 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn direkte i din indbakke. Synergi udkommer hver anden onsdag.