Nyhedsbrevet Synergi

Synergi er Dansk Sygeplejeråds nyhedsbrev, som laver skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn. Synergi udkommer hver anden onsdag.

Læs nyhedsbrevet Synergi

Læs seneste nyhedsbrev

Tid Til Kvalitet #3Nye uddannelser er endelig på plads

To længe ventede uddannelser er endeligt på plads og til hhv. december 2018 og september 2019 vil de førte sygeplejersker starte på de helt nye uddannelser. Specialuddannelsen i borgernær sygepleje er en efteruddannelse målrettet de sygeplejersker, der arbejder i kommuner og i almen praksis, mens kandidatuddannelsen i avanceret klinisk sygepleje er en linje på kandidatuddannelsen i sygepleje – cand.cur. Begge uddannelser har DSR arbejdet for at få indført i mange år.

”Det er en god nyhed for alle, at det seje træk, vi har taget for at få en APN-uddannelse i Danmark, har båret frugt. APN-sygeplejerskerne kan være med til at løfte nogle af de største udfordringer som unødige genindlæggelser,” siger Dorte Steenberg, næstformand i Dansk Sygeplejeråd, blandt andet om APN-uddannelsen.

Læs meget mere i seneste udgave af Synergi

Tilmelding til nyhedsbrevet

Du kan tilmelde dig Synergi ved at udfylde din e-mailadresse i nedenstående felt og derefter trykke "Indsend". 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få skarpe nyheder om sygeplejerskers arbejdsmiljø, vilkår og løn direkte i din indbakke. Synergi udkommer hver anden onsdag.