Hvem vinder Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018?

Vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018 offentliggøres på mandag, 17. december.

Igen i år hylder vi de gode praktiksteder. Alle dem, der gør en ekstra indsats for at skabe kvalitet i praktikken – til gavn for os sygeplejestuderende og fremtidens sundhedsvæsen. Hvert år i november og december stemmer SLS' medlemmer derfor om, hvilke praktiksteder der fortjener at modtage Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Afstemningen er afsluttet 

Afstemningen blev afsluttet 14. december kl. 15. 551 sygeplejestuderende valgte at deltage i afstemningen.

Vinderne offentliggøres mandag, 17. december  

Der kåres en vinder i hver af landets 5 regioner. Vinderne offentliggøres 17. december. Der kåres én vinder i hver af landets 5 regioner. De fem vindere vil modtage Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018 og titlen som årets bedste praktiksted. 

Derudover vil vi i SLS komme på besøg i januar og fejre de fem vinder-praktiksteder med blomster, flag og selvfølgelig kage til hele afdelingen.

Indstillede og nominerede

Frem til 5. december kunne alle SLS-medlemmer, der har haft en særlig god praktikoplevelse det forgange år, indstille praktikstedet til Sygeplejestuderendes Praktik. Det valgte rekordmange at gøre: Over 150 sygeplejestuderende landet over indstillede deres praktiksted.

På baggrund af alle indstillingerne udvalgte fem  juryer bestående af SLS-lokalbestyrelsesmedlemmer fem nominerede i hver region. De to jurymedlemmer i hver jury læser ikke selv i den region, som de har ansvaret for. Juryen har udvalgt de fem nominerede i hver region på baggrund af helhedsindtrykket i indstillingen samt de kriterier, der fremgår af indstillingsformularen.

Du skal nu  være med til at bestemme, hvem af de fem nominerede praktiksteder i din region, der skal løbe med Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Se også