Din kompetenceudvikling i 2020

Dyk ned i din rolle som tillidsvalgt og få nye perspektiver på dit hverv. Lyt, sig din mening og debattér. Vær modig og sæt præg på dine medlemmer og DSR. I dag åbnes for DSR’s organisatoriske kursusaktiviteter i 2020, og du er som AMiR velkommen.

Oprettet: 06.11.2019

Hilsen fra Anni Pilgaard

Se med når DSR's 1. næstformand, Anni Pilgaard, åbner for DSR's organisatoriske kurser til 2020.

Din kompetenceudvikling

Klik dig til ’Din kompetenceudvikling’ og kom ind til et uddannelsessite, som er rettet mod dig, der er TR, FTR eller AMiR i DSR.

Kompetencemodel med faglige spor

På sitet møder du en model, der viser hvilke faglige spor, du kan vælge mellem for at dygtiggøre dig. Alt efter dit behov for viden og færdigheder kan du vælge at klikke og fordybe dig i et spor eller følge flere spor ad gangen.

Indenfor sporene udbydes kurser, temadage, konceptaktiviteter, webinarer og fagrelevante artikler. Hvis du har brug for en oversigt over samtlige landsdækkende kurser, finder du en kursus-aktivitets-oversigt på forsiden af ’Din kompetenceudvikling’.

Længere nede på sitet er et Danmarkskort. Før musen hen over kortet, og klik dig ind til din lokale kreds. Her kommer du til en lokal oversigtsside med aktiviteter, som du kan tilmelde dig. Vær opmærksom på, at kredsene i høj grad annoncerer kursus- og mødeaktiviteter løbende for dig.

Tænk kompetenceudvikling ind i alt det, du gør

Som tillidsvalgt lærer du af alle de situationer, du dagligt befinder dig i. Det gælder, når du fx tager initiativ til at mobilisere dine medlemmer på arbejdspladsen, skriver et nyhedsbrev, deltager i et MED møde, indgår i APV arbejdet eller deltager i en forhandlingssituation med din leder.

Der er også meget læring i at indgå i relationer med andre, når du fx deltager i netværk og sparrer med dine tillidsvalgte kolleger og konsulenten eller politikeren i kredsen. Eller når du fx holder formøder med andre medarbejderrepræsentanter eller din leder på din arbejdsplads.

DSR har fået nyt kursussystem

Fra november 2019 er DSR gået over til et nyt kursussystem. Oplever du derfor problemer med at tilmelde dig et kursus, hører vi meget gerne fra dig på kursusadm@dsr.dk

God arbejdslyst

Få hjælp til det praktiske

Se også