Din kompetenceudvikling i 2021

Dyk ned i din rolle som tillidsvalgt og få nye perspektiver på dit hverv. I dag åbnes for DSR’s organisatoriske kursusaktiviteter i 2021 og du er velkommen.

Oprettet: 22.10.2020

Kompetencemodel med faglige spor

På sitet møder du en model, der viser hvilke faglige spor, du kan vælge mellem for at dygtiggøre dig. Alt efter dit behov for viden og færdigheder kan du vælge at fordybe dig i et spor eller følge flere spor ad gangen.

Indenfor sporene udbydes kurser, temadage, konceptaktiviteter, webinarer og fagrelevante artikler.

Tænk kompetenceudvikling ind i alt det, du gør

Som tillidsvalgt lærer du af alle de situationer, du dagligt befinder dig i. Det gælder, når du fx  deltager i et MED møde eller indgår i APV arbejdet.

Der er også meget læring i at indgå i relationer med andre, når du fx deltager i netværk og sparrer med dine tillidsvalgte kolleger og konsulenten eller politikeren i kredsen. Eller når du fx holder formøder med andre medarbejderrepræsentanter eller din leder på din arbejdsplads.

Vi er stadig præget af Coronasituationen

Meget har ændret sig som følge af Coronasituationen og det gælder også afholdelsen af DSR’s organisatoriske kurser og uddannelsesforløb. I 2020 har vi været nødt til at aflyse kurser eller konvertere dem eller dele af dem til onlinemøder.

Anni Pilgaard, 1. Næstformand, Dansk Sygeplejeråd

Vi ved af gode grunde ikke, hvordan 2021 kommer til at se ud, men vi planlægger med fysisk fremmøde på alle kurser. Vi følger løbende med i de udmeldinger, som sundhedsmyndighederne bringer og tilrettelægger vores tilbud ud fra dem, så vi hele tiden har sikkerheden i højsæde ved afholdelse af vores kurser. Tilsiger coronasituationen at omlægge kurserne, vil du hører nærmere i god før afholdelsen.

 

God arbejdslyst med din løbende udvikling som tillidsvalgt.

Anni Pilgaard

1. Næstformand, DSR

Se også