Gratis webinar om psykisk arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan arbejde med at styrke det psykiske arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser? Det sætter Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet, som Dansk Sygeplejeråd er en del af, fokus på til et webinar den 22. juni fra kl. 10.30-12.00.

Oprettet: 16.06.2020
Catrine Thomsen

Ved webinaret får du mulighed for at høre om den seneste forskning og erfaringer med, hvilke tiltag der bidrager til at skabe et endu bedre arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser, fortalt af forskere og eksperter fra KU, NFA, Joblife og RUC.

Mille Mortensen fra KU fortæller om sin forsking i psykologisk sikkerhed i tværfaglige arbejdsfællesskaber, og indfører os i, hvordan man konkret kan komme i gang med arbejdet på de regionale arbejdspladser.

Desuden får du mulighed for at komme i dialog og stille spørgsmål til ekspertrådgivningen, som er et tilbud om gratis rådgivning og inspiration til at styrke det psykisk arbejdsmiljø på regionale arbejdspladser, der fortsætter frem til 2021. Læs mere om ekspertrådgivningen her.

Du tilmelder dig webinaret via dette link. og inviter gerne din leder og TR med også.