Hvad skal du have fokus på i din kompetenceudvikling i 2022?

Find inspiration til kurser, temadage, webinarer og artikler der er relevante for dig som tillidsvalgt i DSR. I dag åbnes for kursusaktiviteter i 2022.

Oprettet: 26.10.2021

Når du er logget ind på DSR's hjemmeside, finder du en kompetencemodel med forskellige faglige spor på sitet Din kompetenceudvikling. Klik på de enkelte spor og find tilbud, som er rettet mod dig, der er AMiR, TR og FTR i DSR.

Alt efter dit behov for viden og færdigheder kan du vælge at fordybe dig i et spor eller følge flere spor ad gangen.

Længere nede på sitet ’Din kompetenceudvikling’ er et Danmarkskort. Før musen hen over kortet, og klik dig ind til din lokale kreds. Her kommer du til en lokal oversigtsside med aktiviteter, som du kan tilmelde dig. Vær opmærksom på, at kredsene i høj grad annoncerer kursus- og mødeaktiviteter løbende.

Tænk kompetenceudvikling ind i alt det, du gør

Som tillidsvalgt lærer du af alle de situationer, du dagligt står i. Det gælder, når du fx tager initiativ til at engagere dine medlemmer på arbejdspladsen, skriver et nyhedsbrev, forbereder et oplæg til et MED møde, indgår i APV arbejdet eller deltager i en forhandlingssituation med din leder.

Der er også meget læring i at indgå i relationer med andre, når du fx deltager i netværk og sparrer med dine tillidsvalgte kolleger, den faglige konsulent eller politikeren i kredsen. Eller når du holder formøder med andre medarbejderrepræsentanter eller din leder på din arbejdsplads.

God arbejdslyst

Jeg håber modellen og vores kursusaktiviteter opfylder dine behov for kompetenceudvikling og kan inspirere til din videre kompetenceudvikling som AMiR, TR og FTR i DSR.

Jeg ønsker dig god arbejdslyst.

Anni Pilgaard
1. næstformand, DSR