Hvilke kompetencer vil du udvikle i 2019?

Find inspiration til kurser, temadage, webinarer og artikler der er relevante for dig som tillidsvalgt i DSR. I dag åbnes for kursusaktiviteter i 2019.

Oprettet: 01.11.2018

Vær opmærksom på, at det kræver log in at komme til uddannelsessitet for tillidsvalgte i DSR. Klik på ’Din kompetenceudvikling’ på TRkompasset og kom ind til et site, som er rettet mod dig som AMiR, TR eller FTR.

Kompetencemodel med faglige spor

På sitet møder du en model, der viser hvilke faglige spor, du kan vælge mellem for at dygtiggøre dig. Alt efter dit behov for viden og færdigheder kan du vælge at klikke og fordybe dig i et spor eller følge flere spor ad gangen.

Indenfor hvert spor udbydes en vifte af tilbud såsom kurser, temadage, konceptaktiviteter, webinarer og fagrelevante artikler. Hvis du har brug for en oversigt over samtlige landsdækkende kurser, finder du en aktivitetsoversigt på forsiden af ’Din kompetenceudvikling’.

Længere nede på sitet er et Danmarkskort. Før musen hen over kortet, og klik dig ind til din lokale kreds. Her kommer du til en lokal oversigtsside med aktiviteter, som du kan tilmelde dig.

Tænk gerne kompetenceudvikling bredt

Som tillidsvalgt lærer du af alle de situationer, du dagligt befinder dig i. Det gælder, når du fx skriver et nyhedsbrev til dine medlemmer, deltager i et MED møde, indgår i APV arbejdet eller deltager i en forhandlingssituation med din leder.

Der er også meget læring i at indgå i relationer med andre, når du fx deltager i netværk og sparrer med dine tillidsvalgte kolleger eller konsulenten eller politikeren i kredsen.

God arbejdslyst

Jeg håber, du synes, at modellen er spændende og at den kan tjene til, at du får et større overblik over dine kompetencemuligheder som tillidsvalgt i DSR.

Jeg ønsker dig god arbejdslyst med din løbende udvikling som tillidsvalgt.

Anni Pilgaard

1. næstformand, DSR