Om mundbind, visirer og andre værnemidler

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø - for Velfærd og Offentlig administration (BFA) har samlet artikler om brug af værnemidler.

Oprettet: 03.12.2020
Catrine Thomsen, cth@dsr.dk

BFA som Dansk Sygeplejeråd er en del af, har samlet artikler om brug af mundbind, visirer og andre værnemidler. Du kan læse artiklerne via dette link

Som AMiR kan det være en god idé at tilmelde sig nyhedsbreve fra BFA.

Et godt samarbejde er væsentligt for et godt arbejdsmiljø nu og i fremtiden. Derfor samarbejder arbejdsgivere (Danske Regioner og KL) og arbejdstagere (bl.a. Dansk Sygeplejeråd) i BFA om at udvikle information, inspiration og vejledning. Der udarbejder arbejsgivere og arbejdstager konkrete værktøjer, så arbejdspladserne kan handle og forebygge lokalt. Der præsenterers ambitiøse forebyggende løsninger, som baserer sig på erfaring fra arbejdspladser og på forskning. Løsninger som tager udgangspunkt i de problemer, der skal løses nu og de problemer, som kan opstå.

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration er etableret ved en aftale mellem organisationerne KL, Danske Regioner, Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (tidl. Moderniseringsstyrelsen), Akademikerne, FOA, OAO og FH (tidl. FTF, som DSR er en del af). 

Samarbejdet tager udgangspunkt i arbejdsmiljøloven. BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø bistår arbejdspladserne med at skabe et godt arbejdsmiljø ved bl.a. at udarbejde informations- og vejledningsmateriale.

Du kan tilmelde dig nyhedsbreve via dette link.