Taler I om mental sundhed og psykisk arbejdsmiljø?

Nu er der mulighed for at søge tilskud på 10.000 kr. til at forbedre det psykiske arbejdsmiljø og styrke den mentale sundhed. Planlæg et arrangement på jeres arbejdsplads, hvor I retter opmærksomheden på jeres psykisk arbejdsmiljø - meget gerne den 10. oktober. Ansøgningsfrist 1. september.

Oprettet: 05.07.2019
Helle B. Bavnhøj - hbb@dsr.dk

I arbejdsmiljøarbejdet er psykisk arbejdsmiljø og mental sundhed en væsentligt opgave for arbejdsmiljøgruppen. Vil I gerne have tilskud til afvikling af en workshop, et foredrag eller sågar en udflugt med kollegerne, så er der mulighed for at søge midler i Fonden Velliv.

Alle danske arbejdspladser - både offentlige som private - kan søge om tilskud på op til 10.000 kroner til arrangementer på arbejdspladsen, der i en eller anden form har mental sundhed som omdrejningspunkt. Det kan være håndtering af stress eller forbedring af det psykiske arbejdsmiljø.

Det er fonden Velliv, som deler ud af en pulje på i alt 50 millioner kroner.  Pengene skal markere Danmarks Mentale Sundhedsdag, den 10. oktober. Dagen er inspireret af WHO's World Mental Health Day. 

Der er åbnet for ansøgninger frem til den 1. september. I begyndelsen af september bliver ansøgningerne vurderet og prioriteret af et udvalgt.

Her kan du læse mere om betingelserne og hvordan du søger