Unge lærer om arbejdsmiljø på Ungdommens Folkemøde i september

På Ungdommens Folkemøde fra d. 7-8. september kan unge lære om et godt arbejdsmiljø gennem underholdende aktiviteter i Arbejdsmiljøteltet, som Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne står bag. Det er gratis at deltage på folkemødet.

Oprettet: 29.08.2022

I ArbejdsmiljøTeltet sætter Arbejdsmiljørådet og Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø  fokus på unges arbejdsmiljø med en række aktiviteter. De unge kan prøve spillet ’tre på stribe’, og de kan opleve, hvordan det føles, når kroppen bliver 40 år ældre med en aldringsdragt på. Man kan også dele sine bedste og værste joboplevelser og skrive, hvad man drømmer om i fremtiden.

Ungdommens Folkemøde er som udgangspunkt tiltænkt unge mellem 15 og 25 år, men der er ingen fastsat aldersgrænse.

Ungdommens Folkemøde er en demokratifestival som samler unge mellem 15-25 år. Festivallen afholdes den 7.-8. september 2022 kl. 9-15 i Valbyparken i København. Det er gratis at deltage. Ungdommens Folkemøde forventer op til 25.000 besøgene. 
Bag ArbejdsmiljøTeltet står Arbejdsmiljørådet, Branchefællesskab for Arbejdsmiljø (BFA) Velfærd og Offentlig administration, BFA Bygge og Anlæg, BFA Handel, Finans og Kontor. 

Læs mere om Ungdommens Folkemøde her