Vigtigt: Spørgeskema om arbejdsmiljø sendt til 6.000 medlemmer

6.000 sygeplejersker har modtaget et spørgeskema fra af Dansk Sygeplejeråd i deres mail-indbakke. Hvert svar er vigtigt. Støt dine kollegaer i at svare.

Oprettet: 25.02.2020
Helle B. Bavnhøj - hbb@dsr.dk

Den tilbagevendende undersøgelse af sygeplejerskers arbejdsmiljø, trivsel og helbred (SATH-undersøgelsen), er landede i går i indbakken hos en bred gruppe af Dansk Sygeplejeråds medlemmer. Undersøgelsen bruges til at skabe lydhørhed om sygeplejerskers arbejdsmiljø, og derfor er det vigtigt, at så mange som muligt svarer.  

Som AMiR kan du få spørgsmål fra medlemmerne om undersøgelsen. Du kan finde hjælp til at svare på dem på hjemmesiden for SATH2020.
Har du uddybende spørgsmål til undersøgelsen, kan du kontakte specialkonsulent Louise Kryspin Sørensen på mlf@dsr.dk

Vi håber, du vil støtte dine kollegaer og gøre dem opmærksomme på, at det er vigtigt, at de får svaret. Benyt gerne enhver anledning du har til at nævne det, og hvor vigtig det er, at modtagerne bruge 8-10 minutter på at få svaret.

Kortlægningen af sygeplejerskers arbejdsmiljø kan bidrage til, at der kontinuerligt bliver arbejdet for at forbedre arbejdsmiljøet både på den enkelte arbejdsplads og på politisk niveau.

Det er muligt at svare frem til 15. marts 2020.