Vigtigt: Spørgeskema om arbejdsmiljø sendt til 8.000 medlemmer

8.000 sygeplejersker har modtaget et spørgeskema fra Dansk Sygeplejeråd i deres mail-indbakke. Hvert svar er vigtigt for, at DSR kan løfte problemer med arbejdsmiljø overfor arbejdsgivere og politikere. Støt derfor dine kollegaer i at svare.

Oprettet: 24.05.2023

Den tilbagevendende undersøgelse af sygeplejerskers arbejdsmiljø, trivsel og helbred (SATH-undersøgelsen), er landet i indbakken hos en bred gruppe af Dansk Sygeplejeråds medlemmer, i alt hos 8.000 medlemmer. Undersøgelsen bruges til at skabe lydhørhed om sygeplejerskers arbejdsmiljø og til at arbejde politisk på forbedringer. Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt svarer. 

Som AMiR kan du få spørgsmål fra medlemmerne, og hvis du i den forbindelse har uddybende spørgsmål, kan du kontakte specialkonsulent Louise Kryspin Sørensen på mail: mlf@dsr.dk

Vi håber, du vil støtte dine kollegaer og gøre dem opmærksomme på, at det er vigtigt, at de, der har modtaget spørgeskemaet, og at de svarer. Benyt gerne enhver anledning du har til at nævne undersøgelsen, og hvor vigtig det er, at modtagerne bruger tid (10-15 minutter) på at svare.

Kortlægningen af sygeplejerskers arbejdsmiljø kan bidrage til, at der kontinuerligt bliver arbejdet for at forbedre arbejdsmiljøet både på den enkelte arbejdsplads og på politisk niveau.

Når man svarer på undersøgelsen, er man automatisk med i lodtrækningen om 10 gavekort a 500 kr.

Læs mere om SATH-undersøgelsen 2023 her