Flere penge på kontoen fra 1. april

Penge1_St%C3%B8rrelse%20%C3%A6ndret_2646

Flere penge på kontoen fra 1. april

Sygeplejersker kan snart få glæde af en række forbedringer, der blev opnået under overenskomstforhandlingerne i 2015, og som får virkning fra 1. april. Det handler eksempelvis om højere løn til specialuddannede og bedre pensionsforhold til alle.

> Læs mere

 

 

 

Lovgivning skal sikre mere barsel til mænd

Ligestillingsminister Ellen Trane Nørby ser gerne, at flere mænd tager barsel. Det er en af måderne at fremme ligestilling. Hun vil gøre det ved at sætte fokus på de gode eksempler. Et fint initiativ, men det batter ikke. Der skal lovgivning til, hvis man vil rykke noget, mener Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

Formanden diskuterer ligestilling på arbejdsmarkedet

Dansk Sygeplejeråd tager del i kampen for ligestilling på Kvindernes Internationale Kampdag 8. marts. Her er Grete Christensen i debatpanelet ved stort arrangement hos LO.

> Læs mere

Når det meningsfulde forsvinder

35.000 danskere er i dag sygemeldte på grund af stress. Samtidig søger arbejdsgiverne stadig flere robuste medarbejdere. En problematisk udvikling, som ikke mindst skyldes et arbejdspres så stort, at det meningsfulde forsvinder, fortæller Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd.

> Læs mere

Send ikke regningen til de studerende

Det er helt uacceptabelt, når Danske Professionshøjskolers formandskab går ud og foreslår, at studerende selv må betale for uddannelse af høj kvalitet. Det mener Rasmus Dedenroth, formand for Sygeplejestuderendes Landssammenslutning.

> Læs mere

Bind en sløjfe om ligestillingen

I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts er sygeplejersker over hele landet med til at støtte ligestillingen ved at bære den grønne ligestillingssløjfe. Du kan også være med.

> Læs mere