Støtte til patienter gennem hele behandlingsforløbet

SUSANNEDIETZlavop.jpg

Støtte til patienter gennem hele behandlingsforløbet

Når Dansk Sygeplejeråd i næste uge tager til folkemøde på Borholm, vil det være med en stor interaktiv tavle, hvor alle kan se Susanne Dietz forløb gennem behandlingssystemet og sygeplejerskers rolle i det. Det er samtidig oplæg for debatarrangementet i Det Fælles Sundhedstelt d. 18. juni: ”Er der styr på mig? - Det meningsfulde patientforløb”.

> Læs mere

Det Fælles Sundhedstelt sætter fokus på forebyggelse

14 sundhedsorganisationer er gået sammen om at etablere et fælles sundhedstelt. Det er første gang i Folkemødets historie, at så mange organisationer har fundet sammen om et fælles tema og telt.

> Læs mere

Styrket sygepleje til ældre medicinske patienter

Dansk Sygeplejeråd glæder sig over investering i bedre forhold for ældre medicinske patienter, styrket sygepleje og en bedre inddragelse af sygehusene i patienternes nærmiljø.

> Læs mere

Dystre perspektiver for sygehusenes økonomi

Regionerne advarer: Effektiviseringer til 8,4 milliarder kroner risikerer at slå bunden ud af regionernes økonomi. Formanden for Dansk Sygeplejeråd er rystet over udsigt til milliarbesparelser.

> Læs mere

Ny sygeplejerskeuddannelse til sommer

Fremtidens sygeplejerskeuddannelse skal forberede de studerende på mødet med et sundhedsvæsen i udvikling. Dansk Sygeplejeråd og Sygeplejestuderendes Landssammenslutning er overvejende positive, men savner bl.a. opkvalificering af kliniske vejledere.

> Læs mere

Nyt uddannelsesindgreb slukker drømmene

Fremover vil det ikke være muligt at tage en ny videregående uddannelse på samme eller lavere niveau, hvis man allerede har en videregående uddannelse. Det er regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne blevet enige om. Uintelligent, lyder det fra Dansk Sygeplejeråds formand, Grete Christensen.

> Læs mere

DSA beholder formanden, men skifter navn

Anni Pilgaard blev genvalgt som formand på DSA’s delegeretmøde, formand for Radiograf Rådet Charlotte Graungaard blev valgt som ny næstformand, og så blev det besluttet, at DSA fremover skal stå for Din Sundhedsfaglige A-kasse.

> Læs mere