Sygeplejersker kombinerer efterløn med arbejde

gamleiparklille.jpg

Sygeplejersker kombinerer efterløn med arbejde

Mange sygeplejersker ønsker ikke at sige helt farvel til arbejdet, selvom de er nået efterlønsalderen. Derfor vælger de i stedet at gå ned i tid og supplere med efterløn.

> Læs mere

Hverdagen er blevet mindre tryg

Fredag 25. marts blev en kvindelig ansat på bostedet for sindslidende ”Center Lindegården” i Roskilde dræbt af en beboer, da hun var på arbejde. Et drab, der ikke kommer bag på sygeplejerske Merete Holme, der selv arbejder på en bosted for sindslidende i Svendborg, og har oplevet, hvordan beboerne er blevet mere utilregnelige.

> Læs mere

Sammenhæng i indsatsen over for de svageste ældre

Som led i regeringens indsats over for de ældre patienter er der i dag torsdag blevet afsat 82,4 millioner kroner fra satspuljemidlerne til at skabe større sammenhæng i mødet mellem ældre og sundhedsvæsenet. Det hilser Dansk Sygeplejeråd velkommen.

> Læs mere

Store forandringer for sygeplejestuderende på Sjælland

Fremover skal sygeplejerskeuddannelserne i Region Sjælland ligge i de byer, hvor der er akutsygehuse. Det betyder, at både uddannelsen i Næstved og Roskilde flytter til Køge. Samtidig vil man oprette et nyt fleksibelt tilbud af sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk.

> Læs mere

Nyt tilbud om pension til selvstændige sygeplejersker

Det er nu som noget helt nyt muligt for selvstændige sygeplejersker, der er medlem af Dansk Sygeplejeråd, at få en pensionsopsparing i Pensionskassen for Sundhedsfaglige, PKA.

> Læs mere