Bliv opdateret med internationale oplæg om patientsikkerhed

Nu kan du se videoer med nogle af de spændende internationale oplæg om patientsikkerhed fra International Forum, som blev afholdt fra den 2.-6. november 2020.

Oprettet: 04.11.2020
susanne bloch kjeldsen, sbk@dsr.dk

International Forum er en stor international konference for fagfolk fra hele verden, som mødes for at tale om patientsikkerhed. I 2020 skulle konferencen have været med i København, men pga. corona blev det en virtuel konference, som foregik i dagene den 2.-6. november  2020.

Konferencen var arrangeret af British Medical Journal og Institute for Healthcare and Improvement, IHI. Nogle af oplæggene kan allerede nu ses på Dansk Selskab for Patientsikkerheds profil på Linkedin 

Dansk Sygeplejeråds næstformand, Dorthe Boe Danbjørg medvirkede i en Year of the Nurse-paneldebat, som handlede om sygeplejerskers nøglerolle i udvikling af sundhedsvæsenet.

Den nu tidligere formand og direktør Institute for Healthcare and Improvement, IHI, Maureen Bisognano, holdt et oplæg sygeplejerskers kompentencer i anledning af Year of the Nurse. Her fremhævede hun projekter, hvor sygeplejersker har indgået i tværfaglige samarbejder med designere, ergoterapeuter og ingeniører for at skabe løsninger til gavn for patienterne. Se oplægget på Linkedin.