Deltag i sygeplejeinformatikdag i maj

Interesserer du dig for teknologi i sygepleje og for, hvordan teknologi og sygeplejeinformatik kan bidrage til at udvikle sygeplejefaget? Den 24. maj kan du deltage i en sygeplejeinformatikdag, der bl.a. handler om, hvordan teknologi kan løse sygeplejerskemanglen.

Oprettet: 14.03.2023

Sygeplejeinformatikarbejdsgruppen under European Medical Informatics Medical Informatics Europe inviterer til en særlig sygeplejeinformatikdag under den årlige europæiske konference: “Omsorg er deling – udnyttelse af værdi i data til sundhed og innovation” den 24. maj 2023 kl. 8.30 – 15.30 i Gøteborg. 

Formålet med konferencen er: ”At bringe europæiske sygeplejersker, forskere og kliniske sygeplejersker sammen for at få mere viden og blive interesseret i, hvad sygeplejeinformatik er - hvad sygeplejeinformatik kan bruges til og ikke mindst - hvad sygeplejeinformatik ikke kan bruges til.”

Deltagerne skal bl.a. drøfte: 

  • Kan teknologi løse sygeplejemanglen?
  • Hvordan kan vi få data fra vores dokumentation til at vise at sygepleje gør en forskel?
  • Hvordan kan vi dele data?
  • Hvordan kan vi bruge teknologi / informatik innovativt?

Særlig pris for deltagelse af sygeplejersker, som arbejder i klinikken

Sygeplejersker i klinikken (uden akedemisk tilknytning) kan opnå en særlig favorabel pris ved at sende en mail med emnefeltet ’”billig kode” til formand Inge Cort Madsen: cort@via.dk

Læs mere om informatikdagen her