Det kan nås endnu

I endnu tre uger kan du hjælpe med at give sygeplejerskekohorten flere data til brug for fremtidig forskning i sygeplejerskers sundhed - både nationalt og globalt.

Oprettet: 09.02.2021
”Det er helt overvældende, at så mange indtil nu har deltaget i undersøgelsen. Tusind tak! Men du kan nå at være med endnu,” siger Mette Kildevæld, som er formand for styregruppen bag Sygeplejerskekohorten.
Foto: Nikolai Linares

Sygeplejerskekohorten er blevet større og rigere på viden. Flere end 36.000 sygeplejersker har indtil nu (primo februar) svaret på det spørgeskema, der blev sendt til alle medlemmer af Dansk Sygeplejeråd i december 2020 og januar 2021.

”Det er helt overvældende og fantastisk for os bag undersøgelsen og for de forskningsresultater, vi senere kan præsentere medlemmerne for, at så mange har deltaget i undersøgelsen. Tusind tak!” siger Mette Kildevæld, som er formand for styregruppen bag Sygeplejerskekohorten.

Sidste frist den 1. marts

Det er stadig muligt at deltage i undersøgelsen frem til den 1. marts. Alle medlemmer tilhører målgruppen for undersøgelsen, uanset om de er studerende, pensionister eller arbejder med noget helt andet end sygepleje.

Så hvis du endnu ikke har besvaret spørgeskemaet, håber vi meget, at du vil ulejlige dig med at åbne din e-Boks og finde det frem. Det er sendt fra Regionhovedstaden og hedder Forskning.

På forhånd mange tak.

Læs interview med Mette Kildevæld i Sygeplejersken nr. 14/2020: ”Zoomer ind på sygeplejerskers sundhed

Styregruppen for den Danske Sygeplejerskekohorte

  • Niels Kristian Rasmussen, seniorforsker, sociolog og medstifter af Sygeplejerskekohorten
  • Ola Ekholm, seniorrådgiver, statistiker, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet
  • Christoffer Johansen, overlæge, ph.d., dr.med. og professor i senfølger efter kræft, Rigshospitalet
  • Berit Lilienthal Heitmann, professor og forskningsleder for Enheden for Epidemiologisk Kostforskning, Parker Instituttet, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
  • Jette Bagh, sygeplejerske, cand.cur., fagredaktør Sygeplejersken, Dansk Sygeplejeråd
  • Mette Kildevæld Simonsen, sygeplejerske, ph.d., formand for styregruppen og forsker ved Neurologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital