Få rabat til International Forum Copenhagen i maj

En af verdens største patientsikkerhedskonferencer, International Forum, foregår i København fra den 15.-17. maj 2023. Dansk Selskab for Patientsikkerhed tilbyder rabat på 20-30 pct. af konferenceprisen.

Oprettet: 27.10.2022
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk

Den 15.-17. maj 2023 afholdes en af verdens største konferencer om patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet – International Forum – i Danmark. Dansk Selskab for Patientsikkerhed er strategisk partner og tilbyder alle danskere en særlig rabat på 20-30% af konferenceprisen.

Rabat gives i kampagneperiode fra d. 1. november - 7. december

For at opnå rabatten skal man tilmelde sig kampagnen Call for Expression of Interest, hvor man tilkendegiver, at man er interesseret i at deltage i konferencen. Rabatten er et tilbud i en kampagneperiode fra d. 1. november til d. 7. december. Det eneste man skal gøre er at udfylde kontaktformularen – det betyder ikke, at man har forpligtet sig til at deltage, men blot at man er interesseret.

Jo flere danskere, der i kampagneperioden tilkendegiver deres interesse for at deltage i konferencen i maj, jo større rabat kan man opnå. Når rabatten er udregnet i starten af december, offentliggøres rabatkoden, som skal bruges ved tilmelding til konferencen inden den 8. marts 2023.

Læs mere om International Forum Copenhagen

Følg med på Dansk Selskab for Patientsikkerheds hjemmeside 

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed – så får du automatisk besked, når kampagnen er i gang

Se mere om bl.a. frist for at indsende posters til konferencen