Indstil til Årets Borgerinddragende Initiativ 2022

Den sidste tid. Det er temaet for Årets Borgerinddragende Initiativ 2022, som Danske Regioner belønner med 10.000 kroner til udsmykning af arbejdspladsen. Fristen for at indstille er udskudt til den 7. januar kl. 12.

Oprettet: 22.11.2021
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk

Kender du et regionalt initiativ, som styrker patient- eller pårørendeinddragelse i den sidste tid? Frem til den 7. januar kl. 12 kan du indstille et fagligt initiativ til Danske Regioners pris for Årets Borgerinddragende initiativ.

Det kan være individuel eller organisatorisk inddragelse, og både initiativer i psykiatrien og i somatikken kan indstilles.

 

10.000 kroner til udsmykning

Vinderen kåres ved Danske Regioners generalforsamling den 24. marts 2022. Her modtager vinderen 10.000 kroner. Pengene skal bruges på udsmykning eller lignende, der kan forbedre de fysiske rammer for patienter på afdelingen.

Der vil desuden blive udarbejdet en film om vinderinitiativet, der vil blive vist på Danske Regioners generalforsamling. Filmen kan frit anvendes af vinderinitiativets egen organisation.

Alle initiativer, der er indstillet til prisen, bliver lagt på Danske Regioners hjemmeside til læring og videndeling.

Du kan læse mere om bedømmelsesproces, kriterier, tidligere vindere og præmien her Danske Regioner - Indstil til Årets Borgerinddragende Initiativ 2022