Skal du med til International Forum i København?

Den 15.-17. maj 2023 afholdes en af verdens største konferencer om patientsikkerhed og kvalitet i sundhedsvæsenet – International Forum – i Danmark. Vil du præsentere dit arbejde, er der mulighed for at sende forslag ind nu. .

Oprettet: 08.07.2022
Susanne Bloch Kjeldsen, sbk@dsr.dk

I 2023 bliver den internationale konference International Forum on Quality & Safety in Healthcare afholdt i København fra den 15.-17. maj. International Forum er den centrale internationale konference for kvalitets-, forbedrings- og patientsikkerhedsarbejde. Både det internationale og det danske patientsikkerhedsarbejde har de seneste 25 år i høj grad udviklet sig i dette regi. Nye tendenser inden for kvalitet og patientsikkerhed diskuteres og defineres her, og konferencerne fungerer som et fælles internationalt reference- og mødepunkt.

Vær med til at præsentere resultater inden for patientsikkerhed

Konferencen skulle allerede være afholdt i København i 2020, hvor der ville have været deltagerrekord med 3.500 deltagere fra 70 lande. På grund af coronapandemien blev konferencen i stedet afholdt virtuelt. Men nu kommer den til Danmark, og det er en mulighed for at vise danske resultater inden for patientsikkerhed og kvalitet.

Tjek de vigtige datoer allerede i august

Allerede nu kan du indsende forslag til præsentationer. Vær opmærksom på deadline for abstracts i august, hvor du også kan komme til workshop om at lave abstracts til posters den 11. august. 

Læs mere om tilmelding og deadlines her