Konference 10 års forskning i psykiatrisk sygepleje

Netværk for Dansk Psykiatrisk Sygeplejeforskning indbyder hermed til den femte nationale forskningskonference indenfor psykiatrisk sygepleje. Formålet med konferencen er dels at diskutere, hvad der er behov for at forske i indenfor klinisk psykiatrisk sygepleje samt at præsentere aktuelle forskningsprojekter i DK

Netværk for Dansk Psykiatrisk Sygeplejeforskning (www.DPSN.dk)1 indbyder hermed til den femte nationale forskningskonference indenfor psykiatrisk sygepleje. Formålet med konferencen er dels at diskutere, hvad der er behov for at forske i indenfor klinisk psykiatrisk sygepleje samt at præsentere aktuelle forskningsprojekter indenfor feltet. De sidste 10 år har medlemmer fra DPSN forsket i f.eks. tvangsforebyggelse, deeskalering, vold og trusler, livskvalitet, fysisk sundhed, motion, recovery, brugerinddragelse og samskabelse, smartphone baseret pleje, guidedegenbeslutning, vågenterapi, brugerstyrede senge og meget mere. En stor del af denne forskning vil blive præsenteret, i parallelle sessioner, på konferencen.

Vi har inviteret Professor Erik Elgaard Sørensen og Professor Bengt Eirik Karlsson, som vil give deres bud på hvorfor sygeplejersker skal forske og hvordan forskningen kan udvikle sig i fremtiden.

Se mere her:

flyer_-_forskningskonference_-_dpsn_-_2019.pdf

 

Tilmelding her

https://www.tilmeld.dk/DPSNkonference2019