*AFLYSNING AF LANDSKURSUS 2020*

FSK bestyrrelse har besluttet at aflyse dette års landskursus og vores 40 års jubilæum grundet COVID19.

Oprettet: 26.05.2020
Helle Mathiasson

Kære Alle 841 medlemmer af Faglig Selskab for Kræftsygeplejersker                                                           

 

Vi har i disse dage bestyrelsesmøde i FSK. 

Det er med stor ærgrelse at jeg må meddele, at vi har besluttet at aflyse dette års landskursus og vores 40 års jubilæum grundet COVID19.

 

Man kan sige, at der er lang tid til november 2020 og meget kan se anderledes ud til den tid.

Men set i lyset af, at der er omkring 250 kræftsygeplejersker som samles til konferencen, og med risikoen for at én bringer virus ind i forsamlingen, kan det ikke forsvares. Hverken over for hinanden, overfor patienterne eller overfor vores arbejdsgivere.

Samtidig er der risiko for at vi bliver nødt til at aflyse landskurset til september eller i oktober hvis der kommer en anden bølge af corona, hvis det sker risikerer vi at tabe 500.000 kr. til hotellet/konference-stedet. Så for at være en økonomisk bevidst bestyrelse som er forpligtet til at mindske økonomisk tab i vores faglige selskab, vælger vi at aflyse landskurset.

Det ville være dejligt hvis I kunne lave nogle video/foto hilsner til andre medlemmerne i FSK ude fra jeres arbejdspladser, som vi så vil udsende den 30. oktober 2020 på FB. Måske kunne I fortælle om et godt landskursus I har deltaget i, en sjov anekdote eller måske har I en gammel sang liggende fra dengang hvor der altid var underholdning ved gæsterne på landskurset.

Vi fejrer vores 40 års jubilæum på de sociale medier – Så lav nogle festlige indslag som I sender til Helle Mathiasson på Messenger eller på FB siden: FSK fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker (send besked) inden den 25. oktober 2020.

 

Der bliver afholdt generalforsamling den 30. oktober 2020, enten som et fysisk møde på OUH hvis det kan lade sig gøre eller virtuelt, men det hører I mere om senere.

Der er mulighed for at stille op til bestyrelsen, vi skal have jeres ansøgning til bestyrelsen inden den 1. august 2020 (skriv til helle.mathiasson@regionh.dk)

Det er rigtig ærgerligt og jeg ville ønske at vi kunne gennemføre vores planlagte arrangementer her i 2020, men vi gemmer vores gode humør og holder et brag af en fødselsdagsfest i 2021 hvor vi mødes på Comwell Kolding den 29. og 30. oktober 2021 til Landskursus 2021.

 

Pas på jer selv og hinanden.

Venlig hilsen

 

Helle Mathiasson

Formand for Fagligt Selskab for Kræftsygeplejersker

Mail: Helle.mathiasson@regionh.dk