Lungekræft

Et fyraftenskursus rigt på mange slags perspektiver fra patienternes nære hverdag til morgendagens præcisionsbehandlinger.

Oprettet: 10.12.2020
Lone Krag

Kære Alle
Vi er igen blevet indbudt af SKA (Sammenslutning af kræftafdelinger i Danmark) til en virtuel adgang til et spændende møde om lungekræft torsdag den 7 januar 2021 fra kl.15:45 til kl 20:30

meld jer til på linket nederst i dette opslag 

SOTA står for state of the art og er SKAs populære kursuskoncept, hvor deltagerne får en grundig opdatering om aktuelle behandlingsmuligheder og særlige perspektiver inden for det diagnoseområde, de selv arbejder med. Et kursus med direkte relation til den kliniske hverdag. Til dette SOTA-kursus om lungekræft berører erfarne onkologer både de nyeste lovende behandlinger inden kemo- og immunterapi, derudover tilbyder professor Susanne Dalton fra Kræftens Bekæmpelse og Sjællands Universitetshospital et syn på den sociale ulighed, som man nu og da vil møde i det kliniske arbejde med lungekræftpatienter. Derudover rummer SOTA-kurset fornemt udenlandsk besøg fra en velanset hollandsk lungeonkolog. Et fyraftenskursus rigt på mange slags perspektiver fra patienternes nære hverdag til morgendagens præcisionsbehandlinger.

Kurset er gratis at deltage i for sundhedsprofessionelle.

Der tilmeldes via www.skaccd.org  under kurser.

Med venlig hilsen 

Helle Mathiasson 

program