Landskursus & tilmelding

Hvert år afholder FS Diabetes et 2 dages Landskursus for diabetessygeplejersker, der arbejder i både primær og sekundær sektor.

Landskursus for Diabetes sygeplejersker 2020

 

Bestyrelsen arbejder med programmet for 2020 landskurset, men sæt allerede nu kryds i kalenderen til den 6.-7. november 2020.

 

Priser og program følger.

Landskursus for Diabetes sygeplejersker 2020

 

Afholdes d. 6.-7. november 2020 på Hotel Koldingfjord.

Tilmelding til landskursus foregår ved, at der i maj bliver udsendt invitationer til alle medlemmer af FS Diabetes i samarbejde med Hotel Kolding Fjord, via programmet conference manager.

Vi åbner i første omgang for medlemmer af FS Diabetes, således at medlemmer fortsat tilbydes plads før ikke-medlemmer. Der er begrænsede antal pladser: 170 med overnatning og 15 uden overnatning. Hvis du bor eller arbejder i nærheden og ikke får betalt overnatning, skal du være opmærksom på, at være lidt hurtig til at melde dig til for at være sikker på en plads.

Du inviteres via den e-mail, du har oplyst til DSR. Som medlem af FS Diabetes, bør du kontrollere, at DSR har din korrekte e-mail adresse, så er du sikker på, du modtager invitationen. Hvis du ikke modtager en e-mail, så tjek for en sikkerheds skyld dit spam-filter.

Hvis du melder dig til før d. 15. juni deltager du i lodtrækning om 2 ophold for 2 på Hotel Koldingfjord

Efter d. 15. august åbnes for tilmelding for ikke- medlemmer. Herefter tildeles kursuspladser i den rækkefølge, man tilmelder sig. Hjemmesiden (link følger, når vi nærmer os datoen) giver først mulighed for tilmelding efter den 15. august, ind til da står der blot, at det ikke er muligt at tilmelde sig.

Vælger du at overnatte på dobbeltværelse, kan du sende navnet på den kollega, du ønsker at dele værelse med. Har du ikke umiddelbart en, du ved, der vil dele, vil vi finde en til dig.

Indtil d. 30. september kan du frit melde fra og få refunderet kursusgebyret. Afmelding foregår via tilmeldingsportalen. Efter d. 30. september er tilmeldingen bindende. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dorrit Dylmer på mail: dylmer@mail.dk.

Vi glæder os til at se dig på landskurset.

Venlig hilsen

Bestyrelsen for Fagligt Selskab for Diabetessygeplejersker