Gynækologisk/obstetrisk Landsseminar 2017

Så er datoerne til det Gynækologiske/obstetriske Landsseminar 2017 offentliggjort. Tryk her og se hvornår du skal sætte et kryds i kalenderen.

Oprettet: 26.11.2016
Ida Hornshøj Kristiansen

Landsseminaret i 2017 vil blive afholdt d. 3. - 4. maj 2017 på Hotel Severin, Middelfart. Vi har denne gang besluttet, at slå det Gynækologiske og Obstetriske Landsseminar sammen, så vi alle kan få flere spændende kontakter mellem specialer, hospitaler og afdelinger.

Der vil være fælles undervisning og undervisning delt op i specialer. Det vil dog være muligt at deltage til de oplæg, som lige præcis du synes er spændende på tværs af specialer.

Som altid vil vi rigtig gerne høre, hvad der sker ude på afdelingerne. Derfor vil der være 'Landet Rundt' på programmet, hvor vi ønsker fokus på nye tiltag, udvikling i afdelingerne og videndeling. Vi vil også opfordre alle vores medlemmer, til at indsende abstracts om den forskning i deltager i på afdelingen til oplæg og posters på seminaret. Du kan sende materiale til et bestyrelsesmedlem via mail eller gennem vores Facebookside. Du kan finde vores e-mailadresser her på hjemmesiden under fanen 'om os' --> 'bestyrelsen'.

HUSK at medlemmer af Fagligt Selskab for Gynækologiske og Obstetriske Sygeplejersker får rabat på deltagergebyret.

Der vil i årets julebrev følge endnu mere information om Landsseminaret 2017.

Vi glæder os til nogle spændende dage i jeres selskab!!