Landsseminaret 2017 er nu åbent for tilmeldinger!

Der er nu åbent for tilmeldinger til det Gynækologiske/obstetriske Landsseminar 2017 d. 3. - 4. maj. Klik her for at se det spændende program samt hvordan du tilmelder dig!

Oprettet: 04.02.2017
Ida Hornshøj Kristiansen

Kære medlem

Vi er glade for din interesse for det Gynækologiske/obstetriske Landsseminaret 2017 og håber, at du kan deltage d. 3. - 4. maj på Hotel Severin i Middelfart. Det bliver nogle spændende dage, hvor du vil få mulighed for, at stifte bekendtskab med ny viden indenfor gynækologien og obstetrikken.

Du kan her se det spændende  program

Du tilmelder dig Landsseminaret 2017 ved at udfylde  Tilmeldingsblanketten og sende den til fagligtselskab.fsgos@gmail.com. Du vil modtage en bekræftelse på din tilmelding ca. 1 uge efter din tilmelding.

Det koster 3900 kr. eksklusiv moms for medlemmer af Fagligt Selskab for Gynækologiske og Obstetriske Sygeplejersker (FSGOS) og 4800 kr. eksklusiv moms for ikke medlemmer at deltage til Landsseminaret 2017.

Er du og/eller dine kollegaer igang med et spændende projeket eller forskning på din afdeling, er vi meget interesseret i at høre fra dig/jer. Der er som altid på Landsseminaret sat tid af til at dele viden og erfaringer på tværs af afdelingerne. Hvis du kunne tænke dig at deltage med et oplæg og/eller en poster til Landsseminaret 2017, skal du sende et abstract til fagligstselskab.fsgos@gmail.com inden d. 20. marts 2017. Du vil få besked ca. 1 måned før Landsseminaret, om vi har optaget dit oplæg og/eller poster. Du vil modtage et mindre honorar samt transportgodtgørelse, hvis du skal holde oplæg på Landsseminaret.

Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen i FSGOS