Nyhedsmail

Fagligt Selskab for Plastikkirurgiske Sygeplejersker udgiver nyhedsmailen "Expanderen". Her kan du læse om nyheder fra de forskellige plastikkirurgiske afdelinger i Danmark. Om nye projekter, nyt syn på sygepleje og en masse andet. Derudover vil der også kommer nyheder fra bestyrelsen.

Redaktøren og webredaktøren står for redigering og udgivelse og hele bestyrelsen er sammen om udviklingen af mailen. Indlæg i mailen udtrykker ikke nødvendigvis selskabets eller bestyrelsens synspunkter, men står kun for den enkelte forfatters synspunkt.

"Expanderen" udkommer som nyhedsmail flere gange i løbet af året. Der er ingen deadlines. Artikler, indlæg, boganmeldelser kan altid indsendes.

Alle kan indsende indlæg til bladet, den eneste betingelse er dog, at indholdet skal have plastikkirurgisk interesse. Der er vedhæftet en artikelvejledning, så du kan orientere dig i, hvordan du skriver artikler til bladet. Men du er også velkommen til at indsende din artikel - så stiller redaktøren den op efter gældende layoutkriterier. Ligeledes er der vedhæftet et eksempel på "Expanderen".

FS kan ikke tilbyde skribenter betaling for artikler/indlæg.

Eksempel på "Expanderen"

Expanderen december 2017

Artikel vejledning

Vejledning til artikelskrivning