Landskonference 2023

Titlen for Landskonference 2023 er "Dataeksplosion i en evidensbaseret verden" Konferencen afholdes på Comwell i Kolding den 14. og 15. marts.

I sundhedsvæsnet oplever vi i dage en sand dataeksplosion.

Ofte tror vi, at data vil give os gode svar på svære spørgsmål. Men det er ikke enkelt at arbejde med data. Data kan have mange former; tal, fortællinger, cases eller grafer. Der er en stor bredde i den evidens, vi bygger sygeplejen på.

På landskonference diskuteres data og evidens i bredden og vi stiller blandt andet følgende spørgsmål:

  • Hvad bruger vi data til?
  • Hvilke forskellige typer af data kan man tale om? Hvad er evidens? Tror vi på evidensen? Hvorfor er det vigtigt med evidens?
  • Hvordan kommer vi fra evidens til praksis?
  • Hvor er etikken i data og evidens?

Programmet kan ses her: 

program_landskonference_final_okt23.pdf

 

Priser

  • Deltagergebyr for en dag er 1795 kr. for medlemmer / 2295 kr. for ikke medlemmer
  • Deltagelse i 3-retters middagen inkl. drikke koster 200 kr.

Tilmelding til konferencen via dette link: Tilmelding. OBS  ved afmelding efter den 16.1.2023 skal du betale halvdelen af deltagergebyret. Fra 1. februar betales fuldt deltagergebyr.

Call for abstracts til posterpræsentation ved Landskonferencen 2023 - FORLÆNGET DEADLINE

Har du et udviklings- eller forskningsprojekt, som andre kan få glæde af? Så send os et abstract med henblik på at præsentere dette på en poster.

Skemaet sendes til gittramu@rm.dk senest d. 14.2.2022. Du kan forvente svar indefor 1 uge.  Abstracts indsendt efter d. 20/1 får ikke mulighed for at holde mundtligt oplæg. Men du kan stadig medbringe en poster og tale med konferencedeltagere om dit projekt. 

Se vejledning og skema.  

Overnatning

Har man brug for overnatning kan man booke overnatning ved at benytte dette link:

https://comwell.com/partnere/fs-for-sygeplejersker


Betaling for overnatning indgår ikke i deltagerprisen.

Her skal du opgive følgende oplysninger: EAN-nummer og navn, adresse, e-mail samt telefonnummer samt andet relevant info. Hvis dette ikke er fyldestgørende fra starten, vil der være betaling ved afrejse.

OBS husk du kan afbestille uden problemer til og med 1. marts 2023.

Skulle udsolgt af værelser forekomme kan det ved telefonisk kontakt oprettes en venteliste og ellers henviser vi til andre hoteller i Kolding.

 

For udstillere

Hvis du har lyst til at deltage ved landskonferencen som udstiller, så er der rig mulighed for det. Vi vil elske at se dig på mødet og al tilgængelig information om udstillingen, tilmelding og priser, finder i lige her:

https://www.conex.dk/arrangementer/fs32-landskonference-14-15-marts-2023/