Valg af videreuddannelse

Er du i tvivl om, hvilken videreuddannelse, du skal vælge? Her på siden kan du få overblik over de forskellige muligheder.

Det er der ikke noget enkelt svar på, hvilken uddannelse der er den rette for dig. Der er en række grundlæggende spørgsmål, du bør overveje, inden du vælger. 

  • Hvad vil jeg bruge uddannelsen til?
  • Hvor meget tid kan jeg sætte af til uddannelse? 
  • Skal det være en deltids- eller fuldtidsuddannelse? 
  • Hvilket uddannelsesniveau stræber jeg efter? 
  • Hvordan med økonomien - hvad koster uddannelsen?
  • Hvad siger familien og baglandet? 

 

Hvordan kan DSR hjælpe dig?

Du har både mulighed for at blive klogere på dine uddannelsesvalg her på hjemmesiden. Vil du have personlig sparring, kan du booke en karrieresamtale om uddannelsesvalg.

Testmodul:  Bliv klogere på dine egne refleksioner og grundlæggende spørgssmål , ved at gennemgå vores lille testmodul. Læs mere og prøv det her.

Webinar: Se DSR's webinar (online medlemsmøde), der kan hjælpe dig til valg af efter- og videreuddanelse. Læs mere og se webinaret her. Se også webinaret om Kandidatuddannelser.

Karrieresamtale: Du har også mulighed for at booke en karrieresamtale om uddannelse, hvor du kan få hjælp til og sparring på dine muligheder. Læs mere og book en samtale her.

 

Nedenfor finder du en beskrivelse af de mange forskellige muligheder for videreuddannelse. Husk af nogle uddannelser giver ret til nedsat kontingent i DSR. Læs mere om kontingentsatser

Se også