Podcast: Om det at være underviser på sygeplejerskeuddannelsen

I en lydfil kan du høre Sisse Charlotte Norre fortælle om sit job som underviser på VIA University College, sygeplejerskeuddannelsen på Campus Randers.

Sisse Charlotte NorrePodcast

Sisse Charlotte Norre arbejder som underviser på sygeplejerskeuddannelsen. Sisses primære funktion er at uddanne kommende sygeplejersker og hun er specielt optaget af at uddanne de sygeplejestuderende til at være med til at udvikle deres fag og blive bedre til at tænke i nye løsninger på velfærdsproblemer.

Følg Sisses arbejde med de studerende og hør om hvilke opgaver der også skal varetages, når man er underviser. Sisse fortæller også om sin vej til jobbet og hvad hun vil anbefale dig, hvis du går i tanker om samme karrierevej.

Podcastens tidsramme er: 25 minutter

Hør podcasten med Sisse Charlotte Norre, ved at klikke på linket her

Overvejer du jobskifte
Er du ved at afslutte sygeplejestudiet eller overvejer du jobskifte eller specialisering, kan podcastene måske inspirere dig til at gå en ny vej...

Lyt når du har tid
Podcast giver dig mulighed for at blive jobfagligt opdateret og inspireret - lige når det passer dig. Hverdagen er fyldt med overgange og pligter, som egner sig fortrinligt til en podcastepisode.

Brug cykelturen, opvasken eller havelugningen til at blive klogere på sygeplejefaget og grene af sygeplejen.

Interview

Læs også om Sisse profil i interviewet her