Webinar: Karriereafklaring - hvor vil du hen med dit arbejdsliv?

Arbejd bevidst med dine karrierevalg og hjælp dig til at sætte fokus på egne kompetencer og motivation i forhold til dit arbejdsliv.

webinar_karriereafklaring

 

Vi har fokus på, hvordan du kan arbejde bevidst med dine karrierevalg og hjælpe dig til at sætte fokus på dine egne kompetencer og motivation i forhold til dit arbejdsliv, hvilke overvejelser du bør gøre dig i forhold til jobskifte, valg af sektor og arbejdsområde.

Webinaret henvender sig til alle – uanset alder, ansættelsestype og anciennitet og hvad end du er nyuddannet eller står midt i dine efterlønsoverovervejelser.

I studiet møder du Niels Borup. Niels er tidligere karrierekonsulent fra Dansk Magisterforening, hvor han i en årrække har hjulpet medlemmer med deres karriereovervejelser. Desuden er han forfatter til bogen ”Specialet som springbræt til karriere og kompetencer”. Senest har Niels arbejdet som freelancer bl.a. for DSR, hvor han har afviklet en række workshops for medlemmer med overbygningsuddannelse.

Se webinaret, det tager 45 min.

Du kan se webinaret ved at klikke her.

Hvis du vil se webinaret fra din iPad eller telefon, skal du følge anvisningerne og downloade en app til webinaret.

Bemærk at webinaret åbner i programmet Flash. Hvis dette program ikke er installeret, vil der komme en advarsel frem, når du klikker på linket.

Du kan få hjælp og hente programmet på adobe.com (Siden er på engelsk).

Powerpoint slides og noter

Du kan downloade oplægsholderens slides her. Hav eventuelt papir og blyant klar, hvis du har brug for at skrive de for dig vigtigste pointer ned. 

Se også