Webinar: Ledelse - er det noget for mig?

Har du interesse for at blive leder? Webinaret har fokus på, hvilke overvejelser, det kan være godt for dig at have, inden du kaster dig ud i din første lederstilling. Hvad skal du fx have af erfaring og faglig tyngde, for at blive en god leder?

Jeanette Palmer

 

Hvordan finder du ud af, om ledelse er noget for dig og hvordan kan du ruste dig til din første lederstilling? Hvad skal du have af erfaring og faglig tyngde, for at blive en god leder? Det er blot nogle af de spørgsmål, som vi vil komme ind på i webinaret.

Vi har inviteret tidligere næstformand i Lederforeningen i DSR, Jeanette Krogh Palmer, i studiet. Jeanette er selv uddannet sygeplejerske og har været souschef på Epilepsi hospitalet samt ledende sygeplejerske i Region Sjælland. 

Se webinaret, det tager 45 min.

Du kan se webinaret ved at klikke her.

Hvis du vil se webinaret fra din iPad eller telefon, skal du følge anvisningerne og downloade en app til webinaret.

Bemærk at webinaret åbner i programmet Flash. Hvis dette program ikke er installeret, vil der komme en advarsel frem, når du klikker på linket.

Du kan få hjælp og hente programmet på adobe.com (Siden er på engelsk).

Powerpoint slides og noter

Du kan downloade oplægsholderens slides her. Hav eventuelt papir og blyant klar, hvis du har brug for at skrive de for dig vigtigste pointer ned.

 

 

Se også