Webinar - onlinekursus når det passer dig

Et webinar er et fagligt onlinekursus på 45 min., hvor du får perspektiver på din faglige viden samt tips og tricks til dit arbejde.

Nyhed

Det næste webinar, som DSR afholder handler om 'Hængt ud på nettet - hvad kan I gøre mod arbejdsrelaterede trusler og chicane'.

Det afholdes onsdag den 7. marts 2018 kl. 17:00 - 17:45

Sygeplejersker oplever at blive chikaneret eller ligefrem hængt ud på nettet i forbindelse med deres arbejde. Det kan være svært at vide, hvordan man skal håndtere disse trusler og forulempelser digitalt.

  • Dette webinar opridser først fakta om omfang, art af chikanen og  beskriver, hvem krænkerne er.
  • Dernæst forklares, hvad arbejdspladsen og du selv kan gøre akut og på længere sigt, hvis I vil forebygge og håndtere disse krænkelser.
  • En manglende politik på området kan føre til, at den enkelte tror, chikanen er et personligt problem, men det er den ikke!
  • Arbejdsmiljøloven tager højde for digital chikane og kan bruges til at skabe et sikkert arbejdsmiljø også i forhold til digitale angreb.
  • Til slut gives råd om, hvordan man som TR, AMiR eller leder kan arbejde med en handleplan for den enkelte arbejdsplads i stil med den, der findes for fysisk vold og trusler.

Webinarets oplægsholder er Abelone Glahn, kommunikationsrådgiver med speciale i beskyttelse mod digital chikane.

Hvis du tilmelder dig webinaret, fordi du har et eksempel på en situation/politik fra din egen arbejdsplads, er du velkommen til at sende det til DSR, Lene Schade Jensen, inden på lsj@dsr.dk.
Abelone Glahn hører også gerne fra dig undervejs i webinaret, hvis du selv har oplevet at blive hængt ud på de sociale medier. Ønsker du at være anonym, skal du blot skrive det i chatten til moderatoren i webinaret, Teddy Østerlin Koch, inden han læser din beretning op.

Tilmeldingslink bliver lagt her i uge 8. 
 

Oversigt - klik dig til et webinar

 

Patientklager

Hvad gør du, hvis du som sygeplejerske får en klage fra en patient eller en pårørende?

Anemette Sidenius

Læs mere her og se webinaret

 

Ph.d. – er det noget? for mig? for min medarbejder?

Går du med tanker om at starte i et P.hd. forløb? Eller har du en medarbejder, der vil den vej? Få svar på de mest gængse spørgsmål.

Bente Appel Esbersen

Læs mere her og se webinaret.

 

LinkedIn eller LinkedOut?

Kan LinkedIn bringe dig videre i karrieren? Webinaret gennemgår mulighederne i LinkedIn og du får praktiske anvisninger undervejs.

Abelone Glahn

Læs mere og se webinaret her

 

Overvejer du efter- eller videreuddannelse? 

Overvejer du at tage en efter- eller videreuddannelse og vil du høre mere om, hvordan nye kompetencer vil påvirke dine arbejdsopgaver?

udd_webinar1

Læs mere og se webinaret her

 

Karriereafklaring  - hvor vil du hen med dit arbejdsliv?

Arbejd bevidst med dine karrierevalg og hjælp dig til at sætte fokus på egne kompetencer og motivation i forhold til dit arbejdsliv.

webinar_karriereafklaring

Læs mere og se webinaret her

 

Styrk din jobsøgning!

Hvordan skriver du en overbevisende og god ansøgning og hvad siger du til jobsamtalen? Få gode råd og eksempler.

webinar_jobsoegning

     Læs mere her og se webinaret

 

Praksisnær efter-/videreuddannelse og implementering af ny viden på arbejdspladsen

Vi sætter fokus på karakteristika for de praksisnære uddannelser: master-, diplom- og specialuddannelser og hvilke kompetencer, de giver.

Birgitte Grube

     Læs mere her og se webinaret

 

Find balancen mellem arbejds- og familieliv

Hvordan forener du bedst dit arbejdsliv med dit familie- og fritidsliv? Få gode fif til det. Webinaret henvender sig til sundhedsplejersker og til både familier med små og mellemstore børn.

Susanne Hede

     Læs mere her og se webinaret

 

Job i udlandet

Går du med et ønske om at arbejde som sygeplejerske i udlandet? Webinaret giver svar på praktiske spørgsmål, fif til hvad du skal være opmærksom på og hvorfor det er en god idé at starte forberedelserne i god tid.

Susanne Richter

     Læs mere her og se webinaret

 

Kandidatuddannelser

Vil du blive klogere på opbygningen af kandidatuddannelser for sygeplejersker? Hvad er forskellen på en Cand.cur og en Cand.scient.san og hvad giver de dig mulighed for karrieremæssigt?

webinar_kandidatuddannelser

Læs mere her og se webinaret

 

Ledelse – er det noget for mig?

Har du interesse for at blive leder? Webinaret har fokus på, hvilke overvejelser, det kan være godt for dig at have, inden du kaster dig ud i din første lederstilling. Hvad skal du fx have af erfaring og faglig tyngde, for at blive en god leder?

Jeanette Palmer

Læs mere her og se webinaret