Årets første nummer af Omkreds H i din postkasse

Temaet er den intensive psykiatri, som er under pres. Du kan også læse første kapitel i en serie om løn og lønforhandling.

Oprettet: 20.03.2019

Du kan som sædvanlig holde dig orienteret om kredsens aktiviteter, både dem, der har været, og dem som kommer - og der er mange på vej.

Vigerslevhus var engang et plejecenter i Valby, men er nu et center, hvor alle borgerne er på midlertidig ophold, enten fordi de har behov for et aflastningsophold, rehabilitering eller en palliativ indsats. Vigerslev hus vandt kredsens arbejdspladspri for 2018. Find ud af, hvorfor det er en rigtig god arbejdsplads.

Vi staret en ny serie, som løber over 2019. Du kan få mere at vide om løn og lønforhandling. Denne gang om hvordan løn egentlig er regnet ud, når det når frem til statisikkerne. 

De lukkede afdelinger, eller som specialets sygeplejersker kalder det, den intensive psykiatri er under hårdt pres. Flere patienter, færre ressourcer, flere med både misbrug og psykisk sygdom. God faglighed er medicinen, men den får man ikke gratis. Der skal flere midler til. 

Smugkig her
omkreds_h_1-2019_forside