Billige boliger og DR

København er blevet en dyr by at bo i. DR Dokumentar efterspørger sygeplejersker på boligjagt i hovedstaden

Oprettet: 19.03.2019

I kredsen ønsker vi, at København skal være en by for alle. Det presser vi på med, blandt andet overfor politikerne i Borgerrepræsentationen. Sygeplejersker og andre med almindelige lønindkomster skal kunne finde en bolig med rimelig afstand til deres arbejdsplads.  Det er blevet markant sværere i de senere år, fordi boligpriserne i hovedstadsområdet er steget kraftigt.  

Derfor viderebringer vi gerne DR Dokumentars efterlysning herunder, men har ikke noget at gøre med programmet i øvrigt.

Ny dokumentar om billige boliger
DR vil gerne undersøge, hvad det betyder for mennesker med helt almindelige indkomster, at de får meget svært ved at betale for en egnet bolig i den by de arbejder i.

Er du på boligjagt i hovedstaden, eller har du fx oplevet at måtte flytte mellem midlertidige boliger flere gange, bor hjemme selvom du er færdiguddannet, bruger uforholdsvis mange penge på at bo eller på en anden måde mærker konsekvenserne af et boligmarked der sander til, så vil vi meget gerne tale med dig med henblik på et eventuelt interview til de tv-programmer, vi er i gang med at lave.

Kontaktinfo
Du kan kontakte de to tilrettelæggere på DR Dokumentar: Søren Kristensen (snk@dr.dk eller 2854 5367) eller Jonatan Placing (jopl@dr.dk eller 2854 7072) og høre mere om programmerne.