Bliv fagligt godt og stærkt klædt på

Kom til fyraftenskonference 29. januar 2019 i Halsnæs og oplev et spændende og aktuelt program. Vi har igen i år samarbejdet med kommunen om konferencen, som henvender sig til alle interesserede sundheds- og sygeplejersker.

Oprettet: 29.11.2018

Vi har et begrænset antal pladser – så vær hurtigt ude, hvis du vil sikre dig en plads. Du tilmelder dig konferencen her. Det er gratis at deltage. 

På konferencen kan du møde engagerede kolleger til fagligt og hyggeligt samvær, deltage i lodtrækning om lækre præmier (ophold på Kolding Fjord Hotel og meget mere) og besøge nogle af de mange boder på den faglige markedsplads.

PROGRAM              

Kl. 15:30       Faglig markedsplads & kaffe/kage Få en snak med DSR om dine vilkår, eller hvad du har på hjerte. Mød også PKA, DSA, Halsnæs Sygeplejeklub, Faglige selskaber for sygeplejersker, Halsnæs Kommune og mange andre.

Kl. 16.45       Velkomst ved Steffen Jensen, borgmester i Halsnæs Kommune, Birgit Gundorph Malling, chef for Sundhed og Ældre i Halsnæs Kommune og Mette Sofie Haulrich, kredsnæstformand i Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden.

Kl. 17.10       Hvornår er komplekse opgaver komplekse?  Oplæg ved Sidsel Vinge, projektchef i VIVE. Sidsel Vinge været med til at undersøge sygeplejerskers vurdering af egne opgaver. Hør om de forskellige dimensioner af kompleksitet og få et nyt perspektiv på dit fag.

Kl. 18.25       Spisning og hygge på markedspladsen

Kl. 19:15       Familiesygepleje/familiedialog: Hvorfor er det nødvendigt at inddrage familien, og hvordan kan det gøres i en travl hverdag? Oplæg ved Barbara Voltelen, sundhedsplejerske og lektor/ph.d ved Sygeplejerskeuddannelsen og Afd. for Anvendt Sundhedsforskning ved UCL.

Kl. 20:15 – 20:30 Præmier og bobler. Vi trækker lod om et hav af lækre præmier, blandt andet et weekendophold for to på Kolding Fjord Hotel, restaurantbesøg og meget mere. Vi slutter af med et glas bobler.

Sundheds og sygepleje Konference Halsnaes 2019

Tilmelding
Du, som er medlem af DSR tilmelder dig her

Du, som ikke er medlem af DSR, skal sende en mail til hovedstaden@dsr.dk. Oplys dit navn, stillingskatagori, arbejdsplads og at du tilmelder dig arrangementet.