Bor eller arbejder du i Rødovre?

Så kom til sygeplejekonference den 6. maj, hvor du kan få en både faglig og hyggelig eftermiddag og aften.

Oprettet: 03.04.2019

Sygeplejekonference for alle sundheds- og sygeplejerkser der enten bor eller arbejder i Rødovre kommune. 

Tilmeld dig her.

PROGRAM
 

                         Kl. 15:30       Faglig markedsplads & kaffe/kage. Besøg boderne og få en snak med DSR om dine

vilkår, eller hvad du har på hjerte. Mød også PKA, DSA, Rødovre kommune, Faglig selskab for kommunale sygeplejersker mm.

Kl. 16.45       Velkomst ved Britt Jensen, formand for social- og sundhedsudvalget, Signe Hagel Andersen, kredsnæstformand DSR Kreds Hovedstaden, Henrik Abildtrup, Social- og sundhedsdirektør.

Kl. 17.00       Du kan vælge en af disse tre workshops:

Mænds sundhed. Hvordan får vi mændene på banen? Oplæg og diskussion om, hvordan vi får involveret mænd/fædre i sundhed. Ved Svend Aage Madsen, chefpsykolog på RH og formand for Selskab for mænds sundhed.  

Etik og forebyggelse. Når jeg ved, hvad der er bedst for borgeren, og jeg ikke synes de selv ved det. Oplæg og refleksion om dilemmaerne mellem selvbestemmelse, professionel viden, magt og ansvar ved docent, ph.d. Benjamin Olivares Bøgeskov.

Akutsygepleje – forbygger de kommunale akutfunktioner indlæggelser? Hvordan fungerer akutfunktionerne, og hvad er fremtidsperspektiverne for dem. Få øget din viden om akutområdet og deltag i debatten. Ved Lisbeth Olesen leder af Rødovre kommunes akutteam og Inge Jekes, formand for Fagligt Selskab for sygeplejersker i kommunerne.

                        Kl. 18.00       God mad og hygge - mulighed for at genbesøge markedspladsen.              

Kl. 19.00       Den koordinerende rolle – en del af din faglighed? Oplæg ved sygeplejerske, cand.cur., ph.d. Anne Døssing

Kl. 20:00       Præmier og farvel. Vi trækker lod om blandt andet et weekendophold for to på Kolding Fjord Hotel og andre fine præmier.