Det er ikke vores patient!

Har du hørt dig selv eller andre sige det om en ældre medicinsk patient? Så kom til medlemsmøde den 7. juni, hvor sygeplejerske og Ph.d. Lisbeth Aaskov Falch viser, hvorfor de gamle og skrøbelige patienter ender med at være dem, man "bare" kan flytte rundt med på hospitalet.

Oprettet: 11.05.2023

Sygeplejerske Lisbeth Aaskov Falch holder oplæg ud fra fundene i sin ph.d. ”Det er ikke vores patient”. Hun viser, at de gamle skrøbelige patienter med multisygdom, i det højt specialiserede sygehusvæsen, ender med at være en patienter, der ikke hører til nogen steder og derfor kan flyttes og omvisiteres.

Hvor passer sygeplejen ind i det billede?

Deltag og hør om Lisbeths spændende forskning. Vi håber at vi kan få en samtale efter Lisbeths oplæg om disse spørgsmål: Har sygeplejersker opgivet deres humanistiske værdier til fordel for prestigefyldt medicinsk specialisering – og er det nødvendigvis en modsætning? Hvordan kan sygeplejersker insistere på en holistisk og humanistisk tilgang til patienten i sundhedsvæsnet i dag? Hvilken vej skal sygeplejen gå i forholdet mellem specialist og generalist?

Tilmeld dig her.