Gå i teatret med rabat

Medlemmer kan få 15% rabat på billetprisen på Nørrebro Teater. Sæsonen 2020-21 er i fuld gang.

Oprettet: 19.10.2016

Kredsen har et godt medlemstilbud til dig i samarbejde med Nørrebro Teater midt i København. Tag gerne kolleger, venner og familie med. Sæsonen varer næsten helt til påske! 

Læs mere om alt det, der foregår på Nørrebro Teater og om, hvordan teatret håndterer corona-restriktioner.  

Du får 15% rabat i de to billetkategorier med de fleste og bedste sæder i teatret. Billetter til en normalpris på fx 405 kr. koster 340 kr. inkl. rabat (blå O-kategori) og billetter til fx 365 kr. koster 310 kr (rød A-kategori). Der er ikke rabat i de billigste billetkategorier, men det er selvfølgelig også muligt at købe dem.

Rabataftalen gælder de tre nedennævnte hovedforestillinger på Nørrebro Teater i løbet af sæsonen. Det er desværre ikke muligt at opnå rabat på teatrets øvrige arrangementer.  

Sådan gør du - brug det rigtige link
Bestil og betal billetterne ved at klikke på linket herunder til den forestilling, du ønsker at se. Vent et øjeblik, til en boks med spilledatoer kommer frem til højre i skærmen. Når du har valgt spilledato og pladser, skal du ud for hver enkelt af dine ønskede billetter vælge billettype. Her vælger du prisen "15% rabat". Klik derefter på "Læg i kurv" og fortsæt dit køb. 

Forestillingen "Et juleeventyr" spiller 19. november til 20. december 2020. Klik her for at købe billetter til "Et juleeventyr" med rabat 

Forestillingen "Stalins død" spiller 11. februar til 27. marts 2021. Klik her for at købe billetter til "Stalins død" med rabat

Du kan også kontakte billetsalget på tlf. 70 272 272 og oplyse, at du er medlem af Dansk Sygeplejeråd. Bemærk, at der er begrænsede åbningstider på telefonen.

Vi ønsker dig god fornøjelse i teatret.