Gå i teatret med rabat

Medlemmer kan få 15% rabat på billetprisen på Nørrebro Teater. Sæsonen 2019-20 er i fuld gang.

Oprettet: 19.10.2016

Teatersæsonen 2019-20 er i fuld gang, og kredsen har et godt medlemstilbud til dig i samarbejde med Nørrebro Teater midt i København. Tag gerne kolleger, venner og familie med. 

Læs mere om alt det, der foregår på Nørrebro Teater. 

Du får 15% rabat i de to billetkategorier med de fleste og bedste sæder i teatret. Billetter til en normalpris på fx 430 kr. koster 365 kr. inkl. rabat (blå O-kategori) og billetter til fx 375 kr. koster 315 kr (rød A-kategori). Der er ikke rabat i de billigste billetkategorier, men det er selvfølgelig også muligt at købe dem.

Rabataftalen gælder de ordinære forestillinger på Nørrebro Teater i løbet af sæsonen. Det er ikke muligt at opnå rabat på teatrets arrangementer som fx "Tænkepauser" og fyraftenssang. 

Sådan gør du
Bestil og betal billetterne ved at klikke på linket herunder til den forestilling, du ønsker at se. Vent et øjeblik, til en boks med spilledatoer kommer frem til højre i skærmen. Når du har valgt spilledato og ønskede pladser i salen, skal du ud for hver enkelt af dine ønskede billetter vælge billettype. Her vælger du prisen "Dansk Sygeplejeråd", før du fortsætter dit køb. 

Forestillingen Kirsebærhaven spiller 21. februar til 4. april 2020. Klik her for at købe billetter til "Kirsebærhaven" med rabat   

Forestillingen "Til verdens ende" genopsættes og spiller i perioden 18. april til 3. maj 2020. Klik her for at købe billetter til "Til verdens ende" med rabat 

Du kan også kontakte billetsalget på tlf. 70 272 272 og oplyse, at du er medlem af Dansk Sygeplejeråd. Bemærk, at der er begrænsede åbningstider på telefonen.

Vi ønsker dig god fornøjelse i teatret.