Gå i teatret med rabat

Som medlem af kredsen kan du få 15% rabat på billetprisen på Nørrebro Teater.

Oprettet: 19.10.2016

Kredsen har et godt medlemstilbud til dig. Tag gerne venner og familie med.

Du får 15% rabat i de to billetkategorier med de fleste og bedste sæder i teatret. Billetter til en normalpris på fx 395 kr. koster 335 kr. inkl. rabat (blå O-kategori) og billetter til fx 365 kr. koster 310 kr (rød A-kategori). Der er ikke rabat i de billigste billetkategorier, men det er selvfølgelig også muligt at købe dem.

Sådan gør du
Du beslutter selv en dato, der passer dig, og du bestiller og betaler billetterne direkte via dette link. Når du har valgt forestilling, spilledato og ønskede pladser i salen, skal du ud for hver enkelt af dine ønskede billetter vælge billettype. Her vælger du prisen "Dansk Sygeplejeråd", før du fortsætter dit køb.

Alternativt kan du indtaste kampagnekoden "dsnbt" (uden anførselstegn) i feltet nederst på bookingsiden for at få mulighed for at vælge rabatprisen "Dansk Sygeplejeråd" ved køb af billetter.

Du kan også kontakte billetsalget på tlf. 70 272 272 og oplyse kampagnekoden "dsnbt". Bemærk, at der er begrænsede åbningstider på telefonen.

Næste forestilling
Kredsens rabataftale gælder de ordinære forestillinger på Nørrebro Teater. Vi vil løbende annoncere muligheden.

Teatersæsonen 2018-19 er i fuld gang. Fra 28. februar ruller "Jeg er sgu min egen" over scenen frem til medio april. Læs mere om denne og kommende events på Nørrebro Teater. 

Vi ønsker dig god fornøjelse i teatret.