Gå i teatret med rabat

Medlemmer kan få 15% rabat på billetprisen på Nørrebro Teater. Sæsonen 2019-20 starter 27. september.

Oprettet: 19.10.2016

Teatersæsonen 2019-20 venter lige om hjørnet, og kredsen har et godt medlemstilbud til dig i samarbejde med Nørrebro Teater midt i København. Tag gerne kolleger, venner og familie med. 

Den 27. september er der premiere på forestillingen "Amerika", som spiller frem til 3. november. Læs mere om denne og kommende events på Nørrebro Teater. 

Du får 15% rabat i de to billetkategorier med de fleste og bedste sæder i teatret. Billetter til en normalpris på fx 430 kr. koster 365 kr. inkl. rabat (blå O-kategori) og billetter til fx 375 kr. koster 315 kr (rød A-kategori). Der er ikke rabat i de billigste billetkategorier, men det er selvfølgelig også muligt at købe dem.

Rabataftalen gælder for de tre ordinære forestillinger på Nørrebro Teater i løbet af sæsonen. 

Sådan gør du
Bestil og betal billetterne ved at klikke på linket herunder til den forestilling, du ønsker at se. Vent et øjeblik, til en boks med spilledatoer kommer frem til højre i skærmen. Når du har valgt spilledato og ønskede pladser i salen, skal du ud for hver enkelt af dine ønskede billetter vælge billettype. Her vælger du prisen "Dansk Sygeplejeråd", før du fortsætter dit køb. 

Klik her for at købe billetter til forestillingen "Amerika" med rabat

Klik her for at købe billetter "Et juleeventyr" med rabat 

Klik her for at købe billetter til "Mysteriet" med rabat   

Du kan også kontakte billetsalget på tlf. 70 272 272 og oplyse, at du er medlem af Dansk Sygeplejeråd. Bemærk, at der er begrænsede åbningstider på telefonen.

Vi ønsker dig god fornøjelse i teatret.