Sundheds- og omsorgsforvaltningen i København vinder arbejdsmiljøpris

Tillykke til de 6000 medarbejdere på 42 plejecentre og 5 enheder i hjemmeplejen i Københavns kommune, der træner i arbejdstiden.

Oprettet: 10.09.2020

Københavns kommunes sundheds- og omsorgsforvaltning har vundet årets arbejdsmiljøpris i kategorien Muskel- og skeletbesvær. 

”Træning i arbejdstiden” handler om at forbedre og forlænge arbejdslivet gennem en stor og systematisk træningsindsats på arbejdspladsen.

Implementeringer er løbet over 3 år og har indbefattet samtaler om fysisk træning og fysiske test samt kurser for tovholdere på de enkelte arbejdspladser. ”Træning i arbejdstiden” er en varig indsats, der indebærer 35 min. motion om ugen i arbejdstiden.

Træning i arbejdstiden kan ikke stå alene ift. at forbedre arbejdsmiljø. Arbejdet skal være organiseret og planlagt, så det kan udføres forsvarligt for den enkelte og borgen/patienten

Prisen er et godt eksempel på, at det kan lykkes at indføre arbejdsmiljøforbedringer, hvis man arbejder sammen om det - helt fra den politiske ledelse til den enkelte arbejdsplads og medarbejder.

DSR Kreds Hovedstaden lykønsker

Se evt. mere her: https://www.arbejdsmiljoeprisen.dk/