Sygeplejen til patienter med Covid19

Kom og vær med virtuelt, når sygeplejersker fra Lungemedicinsk afdeling på Amager Hvidovre Hospital, fortæller om sygdommen, sygeplejen og palliation i forbindelse med Covid19. Oplæg og videndeling den 3. februar kl. 16 - 18.

Oprettet: 21.01.2021

Vi har en ny sygdom, hvor der ikke er medicinsk behandling. Det er sygepleje og fysioterapi, der får de hårdest ramte patienter og borgere igennem et sygdomsforløb med Covid19. Der er tale om basal sygepleje med høj kompleksitet

Sygeplejerske Charlotte Sandau Bech, klinisk sygeplejespecialist og ph.d. studerende og Christina Lysdal, udekørende palliativ lungesygeplejerske - begge fra lungemedicinsk afdeling på Hvidovre hospital - fortæller om sygdommen og om deres erfaringer med sygeplejen til patienter med Covid19.

Vær med hvis du selv har erfaringer med at pleje personer med Covid19 og del dem med kolleger. Vær med hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad der egentlig foregår, når sygeplejersker pakket ind i masker, briller, hætter, visir, forklæder, overtrækskitler lukker døren bag sig og går ind for at hjælpe en patient med Covid19. 

Se mere og tilmeld dig her.