'Til Tjeneste' - skarpt teater til medlemspris

I april går Teater Republique på Østerbro tæt på omsorgskrisen i Danmark med forestillingen 'Til tjeneste'. Oplev forestillingen om et velfærdssamfund, hvor omsorg ikke betaler sig til en stærk medlemspris på 150 kr.

Oprettet: 09.01.2023

'Til Tjeneste' er titlen på en helt ny, omsorgspolitisk teaterforestilling, som spiller på Revolver-scenen på Teater Republique på Østerbro i perioden 30. marts til 29. april. En yngre pædagog, en leder i sundhedsvæsenet og en traumatiseret jordemoder starter en hemmelig klub, hvor de deler deres frygtindgydende historier fra virkelighedens omsorgskrise. De erkender, at noget må gøres. Men hvad?!

Med forestillingen sætter kunstnerduoen Astrup og Bordorff spørgsmålstegn ved de samfundsværdier, der gør, at det ikke kan betale sig at være omsorgsfuld. 'Til tjeneste' trækker tråde fra tidligere tiders kvindekampe til  nutidens ligestillingsfeminisme og udstiller krisen i det offentlige omsorgssystem - der, hvor pengene rækker kortere, medarbejderne bliver færre, og ansøgertallet til velfærdsuddannelserne falder. Og samtidig stiger krav og forventninger til medarbejderne.

Vil du vide mere og købe billet?
HVAD? En ny, aktuel teaterforestilling om omsorgskrisen og nogle af de mange seje, dygtige mennesker, der hver dag arbejder for at sikre og udvikle vores velfærd. Læs mere om forestillingen  
HVOR? Revolver, Østerfælled Torv 34, København Ø
HVORNÅR? 30. marts til 29. april 2023. Tilbudet om rabat gælder alle spilledage. 
HVOR MEGET? Normalprisen er 205 kr. Som medlem af kredsen og modtager af vores nyhedsbrev kan du købe billetter til 150 kr. 
HVORDAN? Brug dette link til at købe billet med rabat til dig selv, din kollega, familie og venner: https://www.osterbroteater.dk/forestilling/til-tjeneste/?utm_source=Nyhedsbrev&utm_medium=Hjemmeside&utm_campaign=dsr#redeemcampaign/dsr