Vaccineprioritering og corona-podcast

"Det er dårlig dømmekraft, og jeg forstår medarbejdernes utilfredshed," sagde kredsnæstformand Ken Strøm Andersen til bl.a. TV2. Se indslaget om prioritering af de begrænsede vacciner på flere psykiatriske centre. Og lyt til podcasten om at være sygeplejerske i en corona- og OK21-tid.

Oprettet: 28.01.2021

Vreden og utilfredsheden blandt medarbejderne var kæmpestor, da det viste sig, at Centerledelsen blev prioriteret højere i vaccinationsrækkefølgen end sygeplejersker og andre frontmedarbejdere på kohorteafsnittet på PC Amager. 

Kredsnæstformand Ken Strøm Andersen

Kredsnæstformand Ken Strøm Andersen var klar i mælet på medlemmernes vegne overfor både TV2 og Politiken, som begge fik kendskab til den interne prioriteringsliste.
"Det er et uforståeligt princip, at man prioriterer den del af ledelsen, som er længst væk fra patienterne og i mindst risiko for at blive smittet, fremfor dem, som står i første række", sagde han.

Læs nyhedsartiklen og se indslaget fra TV2 fredag 22.1. 

Corona og OK21
FTR-suppleant på Rigshospitalet og KB-medlem Sara Smith Hald var endnu en gang en engageret gæst i studiet hos Radio4 i programmet "Verdens Lykkeligste Arbejdsmarked?" 25.1.  Det er der kommet en lytte-værdig podcast ud af, som har fokus på at være sygeplejerske i en corona-tid og også på sygeplejerskernes forventninger til de kommende overenskomstforhandlinger. 

Hør podcasten her