Fortæl om jeres faglige sparring og vind en købmandskurv

Betydningen af og muligheden for at have faglig sparring kan være altafgørende i en travl hverdag. Men hvordan sikrer du og dine kolleger faglig sparring og refleksion? Del svaret med os. I anledning af den internationale arbejdsmiljødag den 28. april har kredsen derfor udskrevet en konkurrence.

Kredsnæstformand Hanne Holst Long overrækker købmandskurv til tidligere vinder af arbejdsmiljøkonkurrence.
Arkivfoto.

Kredsen ønsker, at du og dine kolleger laver en kort beskrivelse af, hvordan I organiserer og udøver faglig sparring og refleksion. Vis os, hvad netop det betyder for det daglige arbejde og for udvikling af fagligheden hos jer.

Inspirér kolleger
I kan sende os jeres besvarelse som en kort video eller en tekst suppleret med fotos. På den vis kan I være med til at inspirere kolleger til at fremme det gode arbejdsmiljø. Som tak deltager arbejdspladsen i en lodtrækning om én af to købmandskurve til gavn og glæde på jeres arbejdsplads.

Deadline for indsendelse af bidrag er mandag den 27. april 2020 kl. 10.00.

Send jeres bidrag til kredsens arbejdsmiljøkonsulent Jens Sonne; jso@dsr.dk. Husk i mailen at anføre hvor mange kollegaer I er. Opgiv også venligst en kontaktperson og et telefonnummer, så vi kan få fat i jer, hvis I bliver udtrukket som én af de to heldige vindere den 28. april 2020.

Vinderne får direkte besked. Vær venligst opmærksom på, at jeres indsendte indlæg kan blive offentliggjort på kredsens hjemmeside og Facebookside.