Ekstraudgave: 'Sygeplejersker gør en forskel' - se kredsens nye animationsfilm

Anja_Laursen_2_MidtNyt_mobile.jpg

Sygeplejersker GØR en forskel

Kære midtjyske sygeplejerske. Måske du på Facebook er stødt på ’Sygeplejersker gør en forskel’ – kredens nye, korte animationsfilm? Eller måske har du til gode at møde sygeplejerskerne Lene og Kim fortælle hver deres lærerige historie i filmen fra henholdsvis en sengeafdeling og hjemmesygeplejen? Vi sender denne ekstra udgave af MidtNyt til dig med opfordring til at se filmen og gerne bruge den som oplæg til snak med dine kolleger om, hvad der er JERES lærerige historier. Vi opfordrer også dig og dine kolleger til at bidrage med historier enten gennem jeres tillidsrepræsentanter, ved at sende en mail til kredsen eller kommentere på Facebook eller på kredsens hjemmeside. For de lærerige sygeplejefaglige historier kan bruges til at påvirke udviklingen af sygeplejen og sundhedsvæsenet.

> Læs mere

NYT FRA KREDSEN

Animationsfilm.jpg

Se, kommentér og del animationsfilm på Facebook

Flere end 12.000 visninger er det blevet til, siden DSR, Kreds Midtjylland lancerede den korte animationsfilm: 'Sygeplejersker gør en forskel' på Facebook for ikke længe siden. Kredsen benytter den særlige Facebookside til at fortsætte med at dele historier om sygeplejersker, der qua deres arbejde gør en forskel for de patienter og borgere, de er i kontakt med. Følger du siden, vil du løbende blive opdateret med nye eksempler. Du kan også se filmen og finde flere lærerige historier på kredsens hjemmeside.

> Se filmen og læs mere på Facebook

KL.jpg

Sådan kan man arbejde med lærerige historier

I det nye nummer af kredsens medlemsmagasin DSR midt, der i disse dage dumper ind ad brevsprækken, kan du læse om, hvordan lærerige historier allerede har haft en effekt på hverdagen for de ansatte sygeplejersker på Operationsafdelingen på Regionshospitalet i Viborg samt i Akutaflastningen på Ældrecenter Fjordparken i Ringkøbing.

> Læs mere i DSR midt nr. 1, 2017 (side 12-17)

v.jpg

Vis filmen for dine kolleger

Kredsen håber med animationsfilmen at inspirere til, at sygeplejersker deler deres historier. Kredsbestyrelsesmedlem og FTR-suppleant på Aarhus Universitetshospital, Vibeke Bak (th), er her fotograferet, mens hun præsenterer videoen under et møde i hospitalets TR-kollegie. Måske også du ønsker at se og diskutere filmen med dine kolleger? Du kan til hver en tid afspille den fra Facebook eller kredsens hjemmeside. Det tager under to minutter.

> Se filmen på kredsens hjemmeside