Folketingsvalg: Stem sundhedspolitisk - Kend DSRs fokusområder og vind en brunch

Anja_Laursen_2_MidtNyt_mobile.jpg

Stem sundhedspolitisk

Kære midtjyske sygeplejersker Den 5. juni skal vi alle til stemmeurnerne og sætte vores kryds. Det er vores mulighed som borgere og som sygeplejersker for at få indflydelse på, hvilken udvikling vores samfund fremadrettet skal bevæge sig i. Som sygeplejerskernes faglige organisation er vi jo partipolitisk uafhængige. Men som I forhåbentlig har opdaget, så er det ikke det samme som, at vi ikke blander os i debatterne med sundhedspolitiske synspunkter. Det er nemlig afgørende vigtigt, at de politikere, der skal lede landet, også får input og faglig viden fra jer og os, som – hvis de lytter – forhåbentlig kan kvalificere de beslutninger, de skal træffe.

> Læs mere
 

Mere om Folketingsvalget

Stemmeboks.jpg

Valg i Midtjylland

På kredsens hjemmeside har vi oprette en særlig temaside, hvor du blandt andet finder information om DSRs holdninger, midtjyske sygeplejerskekandidater og debatindlæg i relation til valget.
> Læs mere

 

 

 AnjaP4.jpg

Sundhedsvæsenets vilkår og fremtid til debat

Kredsformand Anja Laursen (i midten) har bl.a. redegjort for sygeplejerskernes arbejdsvilkår i en radiodebat med Mette Nielsen (S) og Carsten Kissmeyer (V) på P4 MidtVest.
 > Læs mere

 

   BrunchMN.jpg

Vind en brunch på Facebook

Har du styr på de tre områder, Dansk Sygeplejeråd har ønsket prioriteret i valgkampen? Så deltag i kredsens konkurrence på Facebook. Er du i tvivl, så bliver du klogere, hvis du læser med i kredsformand Anja Laursens kommentar til dette nyhedsbrev. Frist for deltagelse er 5. juni 2019.

> Læs mere og deltag i konkurrence

 

 Frivillige_200x170.jpg

Hvordan forholder politikerne sig til udfordringerne?

Sundhed og sygeplejersker står højt på den politiske dagsorden. Folketingsvalget 2019 er ingen undtagelse. På Dansk Sygeplejeråds temaside om valget kan du bl.a. læse om, hvordan politikerne forholder sig til bl.a. besparelser på sygeplejerskeuddannelsen.

> Læs mere