OK18 - Din kreds i efteråret - Billige ferieboliger

Anja_Laursen_2_MidtNyt_mobile.jpg

Vi skal sætte vores fællesskaber i spil

Som sygeplejersker har vi stærke fællesskaber omkring faget – og i kredsen har vi åbne døre i forhold til at kunne udvikle dem sammen – og på kryds og tværs. Og det har vi brug for, når vi fortsat vil kæmpe fagets sag - og har en OK 18 i sigte.

> Læs leder af kredsformand Anja Laursen


NYT FRA KREDSEN

OK18 - hvad sker hvornår?

Hvad ønsker du, at DSR prioriterer højest, når forhandlingerne om din kommende overenskomst finder sted? Fra den 14. august kan du give dit besyv med via DSRs hjemmeside. Få også overblik over processen.

> Læs mere

Midtjyder på ekstraordinær kongres

DSRs kongres var 22. juni 2017 samlet i Nyborg for at tage stilling til en række forslag om at udvikle sygeplejerskernes faglige organisation.

> Læs mere

Plejecentersygeplejersker i Kreds Midtjylland

I de midtjyske medlemmers magasin, DSR midt, kan du læse artikler fra Enggård Centret i Struer, hvor fire plejecentersygeplejersker sikrer høj kvalitet.

> Læs mere

Forskning giver retning for faget

Det tværsektorielle samarbejde i det danske sundhedsvæsen har siden 2015 været under lup hos sygeplejerske, master og ph.d.-studerende Anne Bendix Andersen. Læs portræt i seneste DSR midt.

> Læs mere (og vind en biografoplevelse for to via bagsidekonkurrencen i DSR midt)

2025-plan: Et længere arbejdsliv?

"Regeringen rammer skævt med sit fokus på økonomisk bonus i 2025-plan," skriver formandsgruppen i DSR, Kreds Midtylland i et debatindlæg, der er bragt i flere midtjyske medier.

> Læs mere

ICN: Verdenskongres åbner horisonter

Midtjyske sygeplejersker har deltaget i ICN-kongres, hvor faglig dedikation brændte igennem på tværs af verdensdele og kulturer. Undervejs præsenterede kredsens udgivelsen: "Veje til at komme sig. Refleksioner over akut psykiatrisk sygepleje."

> Læs mere

225 sundhedsplejersker samlet i Silkeborg

Sundhedsplejens rolle i fremtidens sundhedsvæsen var omdrejningspunktet, da Kreds Midtjylland indbød til temadag med faglige oplæg og paneldebat.

> Se fotos, hent oplæg og læs mere

TILBUD TIL MEDLEMMER

Markedsparasoller_200x170.jpg

Kom til faglig og festlig markedsdag

Glæd dig til en markedsdag sprængfyldt med lærerige sygeplejefaglige fortællinger og erfaringsudveksling, der kredser om dagens hovedtema: ’Sygeplejersker gør en forskel’. Dagen finder sted i Silkeborg den 5. september 2017.

> Læs mereHvad er vigtigst i din kommende overenskomst?

Flere steder i kredsen er det muligt for dig som medlem at møde en repræsentant fra formandsgruppen i DSR, Kreds Midtjylland. Sammen kan I drøfte, hvad I finder vigtigt i forhandlingerne frem mod OK18.

> Læs mere

Efterår = biograftid

'Tænk hvis din mand ændrede personlighed' er navnet på et oplæg, du kan lytte til, inden kredsen i fem forskellige biografer viser filmen: 'Du forsvinder.'

> Tilmeld dig via kredsens aktivitetskalender

Folkeuniversitetet: Lær det hele til det halve

DSR, Kreds Midtjylland og Folkeuniversitetet i Aarhus og Herning tilbyder midtjyske sygeplejersker udvalgte kurser til halv pris. Efterårsprogrammet er nu offentliggjort.

> Læs mere

Kender du sygeplejerskernes fritidsboliger?

Lej en billig fritidsbolig gennem DSR. Du kan leje feriehuse i Gl. Skagen, Feriecenter Løkken, Strandfogedgården i Klegod, Skærby Strand og Dueodde på Bornholm.

> Læs mere

Syg sygeplejerske - hvad nu?

Dansk Sygeplejeråd inviterer til temaeftermiddag for sygemeldte medlemmer, hvor rettigheder, muligheder og pligter bliver gennemgået.

> Læs mere

SÆRLIGT FOR TR, AMiR OG LEDERE

Kvartalsmøde om ´Det værdifulde fællesskab´

Deltag i kredsens særlige tilbud til dig som arbejdsmiljørepræsentant og få indblik i, hvorfor netop fællesskabet er af stor værdi på en arbejdsplads. Det foregår den 14. september 2017. Bemærk at du ligeledes er inviteret til kvartalsmøde d. 5. december om vigtigheden af at stå sammen for at skabe bedre trivsel. Nærmere program følger på kredsens aktivitetskalender.

> Tilmeld dig

Arbejdsmiljø i fokus på fælles temadag

TR, AMiR og ledere er inviteret til det centrale Aarhus d. 2. oktober, hvor FTF, DRO og DKF indbyder til arbejdsmiljødag. Hør bl.a. oplæg om, hvordan man kobler medarbejdernes idéer med organisationens beslutninger.

> Tilmeld dig

Introduktion til nye tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter

11. september har du mulighed for at deltage i en introduktionsdag, hvis du er nyvalgt.

> Tilmeld dig

SÆRLIGT FOR SENIORER

Har du noteret efterårets tilbud?

Vidste du, at Kreds Midtjylland har sammensat en oversigtsside med relevante informationer for dig som seniorsygeplejerske? Herfra kan du eksempelvis se, hvad kredsens tre seniorsammenslutninger løbende udbyder af både faglige og sociale aktiviteter.

> Læs mere

Deltag i FNs internationale ældredag.

Hvordan kan vi drage nytte af ældres erfaringer, ressourcer og indsats i fremtidens samfund? Sådan lyder overskriften på kredsens arrangement d. 29. september rettet mod medlemmer ældre end 55 år.

> Tilmeld dig